上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.9k

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-10 09:51 PM 發表 查看引用來源
終於心死......
師兄咩事??? :smile_38:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2009-11-10 11:04 PM 發表 查看引用來源

唔係前衛.....係你落唔.....在這裡咁既關係.....普通到不得了.......
S兄好!:smile_30: 生意好嗎? 好掛住你

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-10 09:51 PM 發表 查看引用來源
終於心死......
為什麼會這樣呀?快說快說...

引用:
終於心死......
邊得甘易心死,仲會拖拉一段日子的:smile_44:
呢段時間先最難過

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-10 06:16 PM 發表 查看引用來源

我認真架,不過過吾到試用期之麻:smile_45:
兩三張者:smile_13:
我記得以前你好似有個「九頭身」(<- 唔知有無記錯)
唔係行得好地地既咩??? :smile_14:

可能係我太過敏感,尋晚又照常send sms 俾佢話好掛住佢(唔好笑我:smile_13: )
跟住佢回我問我係邊個?(吓...唔係化....:smile_27: )我跟住就話:乜有好好多人掛住你咩?我係邊個都唔知?佢話張電話卡啱啱先補番,真係唔知我係邊個.仲問我係唔係見過佢?咁我問佢應該無乜人咁親暱發D咁既sms俾你掛?你有好多男朋友咩?佢都係回我話真係唔知我係邊個...我再問佢,咁你有幾多男朋友呀?:smile_22: 佢就發脾氣話,係呀,我有好多個呀,咁...到左呢個情況.....我都唔再問喇
如果佢得我一個,就一定知我係邊個啦,唉.......

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-11 12:33 PM 發表 查看引用來源
可能係我太過敏感,尋晚又照常send sms 俾佢話好掛住佢(唔好笑我:smile_13: )
跟住佢回我問我係邊個?(吓...唔係化....:smile_27: )我跟住就話:乜有好好多人掛住你咩?我係邊個都唔知?佢話張電話卡啱Ú ...
佢未必有好多... 不過就唔止你一個甘解姐... :smile_40:

你都幾x.... 咁都比借口自己話可能自己敏感... :smile_42:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-11 12:44 PM 發表

佢未必有好多... 不過就唔止你一個甘解姐... :smile_40:

你都幾x.... 咁都比借口自己話可能自己敏感... :smile_42:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-11 12:12 PM 發表 查看引用來源

我記得以前你好似有個「九頭身」(
師兄都記得?
係「九頭鳥」,
經過三年,兩個人生活上思想上有D野始終配合吾到,
安排好謀生技能比佢後就分開左了,
加上自己又心野,無謂拖累佢嘥佢青春:smile_45:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-11 12:33 PM 發表 查看引用來源
跟住佢回我問我係邊個?(吓...唔係化....:smile_27: )我跟住就話:乜有好好多人掛住你咩?我係邊個都唔知?佢話張電話卡啱Ú ...
如能忍到,刪掉所有聯絡資料,
可能有D辛苦,但以後你會有更好的新生活

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆