上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.1k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-24 05:59 AM 發表

你唔好黎呀..你黎到D女比你溝晒嫁喇.... .

D女見到趙世曾黎左仲唔癲左呀
:smile_44: 低調嘀好无:smile_o11: 留翻大波兰陪您:smile_o09: 啦。

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-24 05:59 AM 發表 查看引用來源

你唔好黎呀..你黎到D女比你溝晒嫁喇.... .

D女見到趙世曾黎左仲唔癲左呀
今晚係咪去按摩呀~~~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-21 04:07 PM 發表 查看引用來源

10月24...........
:smile_44: 暫時預埋我先~~~~~

引用:
原帖由 snowman119 於 2009-9-24 05:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 暫時預埋我先~~~~~
哗!!搞到雪人都想跳:smile_44: :smile_40:

引用:
原帖由 cavemen 於 2009-9-24 06:14 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: 低調嘀好无:smile_o11: 留翻大波兰陪您:smile_o09: 啦。

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
我都吊左啊天啦,....成日開你真名(趙世真),離曬罩架:smile_44:

我都間中有去..有機會join埋一起玩下:smile_44:
引用:
原帖由 艦長 於 2009-9-24 04:14 AM 發表 查看引用來源

係....深圳得番果度好玩...同埋d軟件得

你地邊日去呀,我通常平日去多
引用:
原帖由 艦長 於 2009-9-24 04:12 AM 發表 查看引用來源

閒日你地難搞d...,,天字堆..要黎既出聲..尢其17樓果d..果晚唔會有任何亞嫂係度=全部溝得

自己努力!!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-24 05:52 發表 查看引用來源

睇黎你可能要加多張卡位...留比天字堆..,...
你地黎既..我實叫d正d既過你地張梳化玩

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-24 05:57 發表 查看引用來源

RICHY不嬲都係最好玩..雖然而家雜左少少..

另外SOHO都OK....
而家個場有人嗨..以前真係好少..不過仲好....

引用:
原帖由 7boy04 於 2009-9-24 21:25 發表 查看引用來源
你地邊日去呀,我通常平日去多
我都係平日
我自己就逢星期日晚去..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆