上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲<>

收藏  |  訂閱
1.5k  29.4k

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-8 04:48 PM 發表 查看引用來源

我真系唔知....咩...女神喎:smile_41:
你梗係唔知啦~~~ 你飯又唔食, 工又唔放......:smile_42:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-8 04:48 PM 發表 查看引用來源

你繼續自閉啦,就黎乜都吾知架啦:smile_o10:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 04:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: :smile_o04: ...利利知道未架
咁大單.....比人攪大左都唔知.........唔係以為肥左下話......... :smile_30:

引用:

係啦.........成日講埋D........得佢知既野.........:smile_45:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-8 04:44 PM 發表 查看引用來源

第一城:smile_41: :smile_41:
做乜要知人住邊道喎 ... 尋仇咩 :smile_o14:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-8 04:49 PM 發表 查看引用來源

你梗係唔知啦~~~ 你飯又唔食, 工又唔放......:smile_42:
仲乜o甘睇唔開..要收埋自己:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源

做乜要知人住邊道喎 ... 尋仇咩 :smile_o14:
你驚我尋你仇咩:smile_45:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-8 04:47 PM 發表 查看引用來源

講真 ... 我都唔明 ; 點解果道會有個划艇會o既 ~ :smile_45:
有乜唔明呢?? 果道有個遊艇會就奇啫........:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-8 04:50 PM 發表 查看引用來源

咁大單.....比人攪大左都唔知.........唔係以為肥左下話......... :smile_30:
唔使兜個圈話我肥啦:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-8 04:49 PM 發表 查看引用來源

咁妳地更加要話我知喇.....一陣我唔知頭唔知路, 得罪左人, 我自己都唔知就死得喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆