上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.6k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 8/7/2009 01:30 AM 發表 查看引用來源

我都係剛剛知...真架..:smile_13:
上周六搵佢俾人book左:smile_39: ..根住r原來幫左我跟機~~:smile_13:
有團長幫你出手,你個晚真係要同佢飲多幾柸啦

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-7-8 01:33 AM 發表 查看引用來源

有團長幫你出手,你個晚真係要同佢飲多幾柸啦
一定.R哥真係好NICE~好好人~

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 01:33 AM 發表 查看引用來源

唔係掛..咁翹:smile_27:
上天早已注定既:smile_o06: 安排好哂當晚邊條撚配邊隻野西:smile_o11:  
真係冇緣既都冇法:smile_o03: 或者又咁埋俾你碰上個大波版MIKI呢:smile_o05:

引用:
原帖由 ic141 於 8/7/2009 01:31 AM 發表 查看引用來源

好,一於衝紅燈。
係喎,上個月依幾日又係party日,我帶BB見天后第一面時發現架,個日係紅牌架

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-8 01:37 AM 發表 查看引用來源

上天早已注定既:smile_o06: 安排好哂當晚邊條撚配邊隻野西:smile_o11:  

真係冇緣既都冇法:smile_o03: 或者又咁埋俾你碰上個翻版MIKI呢:smile_o05:
收到風師兄你係食家喎~~:smile_o06:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 01:33 AM 發表 查看引用來源

唔係掛..咁翹:smile_27:
side bet!好唔好?

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-7-8 01:38 AM 發表 查看引用來源

係喎,上個月依幾日又係party日,我帶BB見天后第一面時發現架,個日係紅牌架
原來連個天都唔鐘意我~:smile_45:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 01:40 AM 發表 查看引用來源

原來連個天都唔鐘意我~:smile_45:
希望在明天嘛!

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 01:39 AM 發表 查看引用來源
收到風師兄你係食家喎~~:smile_o06:
睇身型你就知邊個真真正正係食家啦....食囡食到肚滿腸肥

我是個薯皮....溝女最水皮 !:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-8 01:39 AM 發表 查看引用來源

side bet!好唔好?
無所謂啦~~
無緣莫強求~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆