上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (丁香篇) ~

收藏  |  訂閱
1.5k  31.4k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 05:34 PM 發表 查看引用來源
已經舖左了......o岩o岩舖左索油紙了
下次會容易洗...........平時每日抹下得啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-5 05:38 PM 發表 查看引用來源
呢度個天黑哂
仲行雷閃電:smile_13:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 05:37 PM 發表 查看引用來源
我直情用保鮮袋包住過隔油格:smile_38: :smile_38:
我拆左兩個網

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-5 05:39 PM 發表 查看引用來源
下次會容易洗...........平時每日抹下得啦
我晚晚有抹個網........ 我老豆煮野 wok 氣好大, 話極佢都係咁:smile_39:
頭先洗到我想發脾氣

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 05:38 PM 發表 查看引用來源
不過都比我用爛晒........ 一陣要買夠廿蚊:smile_13:
買多幾對囉

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 05:38 PM 發表 查看引用來源
不過都比我用爛晒........ 一陣要買夠廿蚊:smile_13:
點解次次用完, 整乾左對手套, 諗住再用, 都比我整爛晒既:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 05:39 PM 發表 查看引用來源
仲行雷閃電:smile_13:
好大雨................正..................一陣睇大水由山沖落來....................激

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-5 05:40 PM 發表 查看引用來源
買多幾對囉
以前都唔覺個工人用咁多手套, 我兩個月爛左起碼 5 對:smile_27:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-5 05:42 PM 發表 查看引用來源
好大雨................正..................一陣睇大水由山沖落來....................激
睇你仲激:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 05:40 PM 發表 查看引用來源
我晚晚有抹個網........ 我老豆煮野 wok 氣好大, 話極佢都係咁:smile_39:
頭先洗到我想發脾氣
唔要個網.................個網無用架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆