上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【152】

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-27 09:34 AM 發表 查看引用來源
佢想攞命就真
咁都係對佢好架...........:smile_13:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 09:31 AM 發表

車...你做得出咩.......
比多少少時間我
快架Lar

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-27 09:32 AM 發表
咪係囉
不過早D話我知
等我温埋亜花花、亜容児去地一斉黎造評判:smile_o13:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 09:34 AM 發表 查看引用來源

d差人只係想加人工....佢地唔想做咁多野架........:smile_13:
都無野做..............唔使抄牌,唔拉小販,唔捉垃圾蟲,唔告吸煙.............唔............樣樣有權樣樣唔做

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 09:32 AM 發表

佢真係食大左...........
食壊左個脳:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-6-27 09:37 AM 發表 查看引用來源
0華~~~
李有0甘既想法、0甘李有衣個Protential Lar:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
佢係成徵練習緊...學成就出去搵食架啦.......:smile_13:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-27 09:34 AM 發表

d差人只係想加人工....佢地唔想做咁多野架........:smile_13:
0甘又0吾好0甘講
我妹夫都系差人
去真系忙到死架:smile_o08:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-6-27 09:36 AM 發表 查看引用來源
我系一個有責任感既人黎既:smile_o01:
人地俾你,你就搏到盡

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-6-27 09:39 AM 發表 查看引用來源
比多少少時間我
快架Lar
咁要拿拿聲啦.............一係就....:smile_13:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-6-27 09:39 AM 發表 查看引用來源
不過早D話我知
等我温埋亜花花、亜容児去地一斉黎造評判:smile_o13:
嚇死佢地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆