上一頁下一頁
發新話題

係咪真係要男仔比錢???

收藏  |  訂閱
643  15.8k

引用:
原帖由 hellokitty_tong 於 2009-6-20 10:06 PM 發表 查看引用來源
睇咗咁多版 , 我覺得樓主好儍 , 就算其他網友都話應該由男方付開房$$ , 但樓主仍堅持己見覺得唔係問題 , 咁樓主開post 有咩目的架 , 人地意見又唔接受:smile_39:

到我意見......我覺得平時食飯飲野邊 ...
多謝你既意見!!!
我諗清楚唔會再傻落去喇 ~~~
(題外話 : 你個兩張貓貓相好得意呀 ~~~~)

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-20 10:53 PM 發表 查看引用來源

哈, 又見到你喇 ~~~
見親你好鬼激氣
唔理你啦  :smile_34:

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-20 22:55 發表 查看引用來源

多謝你既意見!!!
我諗清楚唔會再傻落去喇 ~~~
(題外話 : 你個兩張貓貓相好得意呀 ~~~~)
希望你真係諗清楚 , 唔好再揾佢啦 , 你實有機會揾到一個比呢個更好架 !! :smile_38: :smile_38:

萬一佢 call 你出嚟 , 你都唔好心軟 !! :smile_38: :smile_38:

(題外話 : 多謝讚賞 )

引用:
原帖由 eph 於 2009-6-20 11:04 PM 發表 查看引用來源

見親你好鬼激氣
唔理你啦  :smile_34:
哈, 唔好激氣啦 ~~~
我今次真係諗清楚架喇!!!!
點都唔會再同佢有任何關係!!!!!

引用:
原帖由 hellokitty_tong 於 2009-6-20 11:04 PM 發表 查看引用來源

希望你真係諗清楚 , 唔好再揾佢啦 , 你實有機會揾到一個比呢個更好架 !! :smile_38: :smile_38:

萬一佢 call 你出嚟 , 你都唔好心軟 !! :smile_38: :smile_38:

(題外話 : 多謝讚賞 ...
多謝你既祝福, 希望將來真係有一個愛錫我既人!!!
佢從來都唔會主動搵我, 次次都係我約佢既, 其實都約到我心灰......

:smile_34: 聽住先啦

引用:
原帖由 eph 於 2009-6-20 11:07 PM 發表 查看引用來源
:smile_34: 聽住先啦
我今次真係下定決心喇!!!
做任何事都係為左開心先做, 既然做完唔開心, 咁做黎做咩, 算喇算喇 ~~~~

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-20 11:10 PM 發表 查看引用來源

我今次真係下定決心喇!!!
做任何事都係為左開心先做, 既然做完唔開心, 咁做黎做咩, 算喇算喇 ~~~~
講得出做得到好 :smile_34:

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-20 23:07 發表 查看引用來源

多謝你既祝福, 希望將來真係有一個愛錫我既人!!!
佢從來都唔會主動搵我, 次次都係我約佢既, 其實都約到我心灰......
咁你就唔好主動揾佢啦
同埋呢個版有唔少人揾食 , 你應該收到唔少 pm , 你要小心 , 如果我係你就唔會理會 , 好好地識番個正經男仔 , 繼而拍拖開房 , 因為呢版pm你既人 , 都係玩sp

引用:
原帖由 eph 於 2009-6-20 11:14 PM 發表 查看引用來源

講得出做得到好 :smile_34:
哈, 你個公仔好搞笑 ~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆