上一頁下一頁
發新話題

m前最後一擊!初貼相-p.1 係我patpat狗仔式插緊時影!!

收藏  |  訂閱
798  83.0k

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-5-19 07:03 PM 發表 查看引用來源

咁咪卜到你爽一爽囉..好過飲蘋果爽
係架,好準時細佬半粒鐘就漏水,大佬就搬我上佢身度女上男下~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-19 07:05 PM 發表 查看引用來源

係架,好準時細佬半粒鐘就漏水,大佬就搬我上佢身度女上男下~
跟住又推半粒鐘:smile_47:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-5-19 07:06 PM 發表 查看引用來源

跟住又推半粒鐘:smile_47:
又真係比你講中喎,有時推20分鐘,後門10分鐘,內射~收工~:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-19 07:09 PM 發表 查看引用來源

又真係比你講中喎,有時推20分鐘,後門10分鐘,內射~收工~:smile_47:
呵呵..引死人咩:smile_30:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-5-19 07:12 PM 發表 查看引用來源

呵呵..引死人咩:smile_30:
哎呀有咩咁引死人姐~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-19 07:14 PM 發表 查看引用來源

哎呀有咩咁引死人姐~
咪就係....你patpat囉哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-5-19 07:17 PM 發表 查看引用來源

咪就係....你patpat囉哈哈:smile_30:
圓羅一個無咩咁特別.又無紋身~又無T-BACK~
係喎,搵次著T-BACK影都好喎~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-19 07:18 PM 發表 查看引用來源

圓羅一個無咩咁特別.又無紋身~又無T-BACK~
係喎,搵次著T-BACK影都好喎~
咁仲唔快d影:smile_30: ...衰妹引到我....

肚餓..夠鐘開飯:smile_30:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-5-19 07:20 PM 發表 查看引用來源

咁仲唔快d影:smile_30: ...衰妹引到我....
肚餓..夠鐘開飯:smile_30:
食飽D~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-16 05:18 PM 發表 查看引用來源
呢幾日都勁想做,因為黎m的原故,再唔食就幾日無得食........
男友都知我心意,梗係即刻喂我啦......
兩條肉蟲好快糾纏一起,佢將我個頭質去細佬方向,
我將小寶貝慢慢由頂至底lam.....頂到喉嚨丁......放出黎......算 ...
:smile_47::smile_47:圓又圓的八月十五

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆