上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(61)

收藏  |  訂閱
741  7.0k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-15 04:49 PM 發表 查看引用來源

你個朋友唔會係今年12月結婚呱:smile_38::smile_38:
結左大半年啦.....
影相都係舊年既事了

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 04:48 PM 發表 查看引用來源

我係放係床頭放得好好架...仲會放埋係公司架..:smile_13:
唔怪得之成日病啦.......塵蟎呀.........:smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-15 04:27 PM 發表 查看引用來源

又唔係日日,尋日同今日, 宜家下星期一同二都有:smile_13::smile_13:
下星期一係2nd in....竟然:smile_41:
我尋日去左見間物業管理公司, 佢叫我寫封吸引租客租用某個單位o既中文信,
另外有問我現今淡市其間如何 ...
佢地睇唔明 , 以為你好近 . 佢個場靠晒你喇 , 打做第二個朗豪"慌" . :smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-15 04:50 PM 發表 查看引用來源

妳地又係!?:smile_14:
做定人情啦:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-15 04:53 PM 發表 查看引用來源

結左大半年啦.....
影相都係舊年既事了
舊年...?? 大地震果時...??:smile_41:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-15 04:51 PM 發表 查看引用來源

咁即係.....淨係要攬下曖下鍚下.....果D呀....:smile_41: :smile_30:
我唔明你講乜既:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-15 04:54 PM 發表 查看引用來源

去完影相就地震, 所以佢都好擔心果度識到既朋友....好彩冇事咋

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-15 04:54 PM 發表 查看引用來源

我唔明你講乜既:smile_13:
吾使明架啦,直頭吾好聽,掩住對耳啦快D!:smile_38::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-15 04:54 PM 發表 查看引用來源

返黎睇返人地d結婚相, 有d新娘影影下相地震, 成件婚紗同人都變曬黑色.....好驚丫...:smile_42:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-15 04:56 PM 發表 查看引用來源

吾使明架啦,直頭吾好聽,掩住對耳啦快D!:smile_38::smile_30::smile_30:
哦:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆