上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+48回

收藏  |  訂閱
745  5.6k

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 01:36 AM 發表 查看引用來源

見你係新客仔,免費既,放心啦
ahha...咁多謝ar.........

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 01:36 AM 發表 查看引用來源

嚴格嚟講,係選擇記憶呀,盡量去記住d開心嘢就好
但係好多時到我地去選擇:smile_30:

我成日都有 不過冇你地我就去玩game
引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 01:40 AM 發表 查看引用來源

好耐冇見喎,你近排搞咩呀?

引用:
原帖由 sixsence 於 2009-5-5 01:41 AM 發表 查看引用來源

ahha...咁多謝ar.........
都話識多個朋友先咯,唔係第日邊有人俾我出賣呀 :smile_30:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-5 01:40 AM 發表 查看引用來源
人生有時係灰又黑:smile_14: :smile_34:
引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 01:39 AM 發表 查看引用來源

做人好矛盾架,你開心過,通常都要付出代價架
只有好少數人有果個福氣,可以開心到尾架:smile_27:
唉.......好似好易明...但要做到明白事理有難度..

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 01:40 AM 發表 查看引用來源

唔識多幾個朋友,咁邊有嘢俾我出賣呀?:smile_14: :smile_30:
所以我同你咪唔係朋友:smile_30: :smile_34:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-5 01:43 AM 發表 查看引用來源
但係好多時到我地去選擇:smile_30:
要學架,你應該明架:smile_38:

引用:
原帖由 半全場 於 2009-5-5 01:44 AM 發表 查看引用來源
我成日都有 不過冇你地我就去玩game
咁其它方面呢
我就唔係幾好,就死喇:smile_27:
你頂得住冇呀?:smile_40:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-5 01:44 AM 發表 查看引用來源

都話識多個朋友先咯,唔係第日邊有人俾我出賣呀 :smile_30:
haha...我無咩利用價值ga ja ..

引用:
原帖由 sixsence 於 2009-5-5 01:44 AM 發表 查看引用來源

唉.......好似好易明...但要做到明白事理有難度..
唔難..只係你自己點面對:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆