上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.0k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-3-29 12:36 PM 發表 查看引用來源
小碌碌!早晨
我打資料落去,佢話我個名唔係打中文:smile_14:
你 叫 阿 C 啊???

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-29 12:37 PM 發表 查看引用來源
天陰有雨,冇乜街去
1/4 唔 知 會 唔 會........CHECK 下 先........:smile_24:

無 雨........

短暫時間有陽光。 東至東北風4至5級。 18--22C

唔 記 得 講..." 早 晨!"

呢檔豆腐花係大埔舊墟,經常有人排隊幫襯,有冇人試過

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-3-29 02:33 AM 發表 查看引用來源
來吧~~~~~~~~
大家來回味一下哥哥既一生~~
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=4249107&extra=page%3D1&page=1
可能"同性"相斥.......我接受到巨係同性戀,但頂唔順巨演唱會變裝......

巨 1 生 實 踐 左 "不 平 凡" , "色"" 藝" 都 可 算 風 華 絕 代,  除 左 某 刻 唏 噓 緬 懷, 我 地 真 係 唔 知 如 何 自 處.....:') ....我 都 唔 係 巨 FANS.......但 我 會  紀 念 .......

電視做緊佢生前傑作12少之胭脂扣:smile_38:

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-29 01:18 PM 發表 查看引用來源
呢檔豆腐花係大埔舊墟,經常有人排隊幫襯,有冇人試過
初 識 COLIN ,以 為 粗 枝 大 葉 ...... 耐 左 始 見 你 細 致 1 面 ....... 係 個 識 "生 活" 之 人........

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-29 01:29 PM 發表 查看引用來源
電視做緊佢生前傑作12少之胭脂扣:smile_38:
張 與 梅.......:')

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 01:30 PM 發表 查看引用來源

初 識 COLIN ,以 為 粗 枝 大 葉 ...... 耐 左 始 見 你 細 致 1 面 ....... 係 個 識 "生 活" 之 人........
你過獎了,我都係追求寫意人生,毋須錦衣美食既

回覆 638# 的帖子

午個安先..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆