上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(36)

收藏  |  訂閱
745  5.7k

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-20 10:34 AM 發表 查看引用來源

佢尋日msn都冇開過...點陪喎..

我都係講下笑o者..
佢鍾意人地爆pm架....:smile_44:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-2-20 10:39 發表 查看引用來源

佢都無乜點出聲...我諗佢都係未好返嫁啦...:smile_39:

依家呢個天氣忽冷忽熱好易出事啦...更何況係細路仔...:smile_39:
係啦...我新年個排都病左成2個星期先好番...:smile_42:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-20 10:40 發表 查看引用來源

o下...乜原來佢鍾意比人爆o架!

咁妳呢?:smile_46:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-20 10:40 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 係呀...係呀....:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-20 10:42 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 係呀...係呀....:smile_30:
咁多仔爆o架原來佢..:smile_14:

終於有番D人啦.......大家早晨..........:smile_38:

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-20 10:50 AM 發表 查看引用來源

咁多仔爆o架原來佢..:smile_14:
緊係:smile_34: ...乜你o甘睇少佢架..:smile_45:

連德高望重o既版主...耐唔耐都比個pm佢..

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-20 10:39 AM 發表 查看引用來源

我試過睇e生唔得....諗住送佢入院(下午4點幾睇, 零晨2點幾入院)....e院d醫生話我兩公婆太緊張:smile_27:
你同佢講..醫生咁個女係咪你生先...不如唔好講咁多野...醫左人先講啦..:smile_22:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-20 10:51 AM 發表 查看引用來源
終於有番D人啦.......大家早晨..........:smile_38:
爸爸早晨:smile_38:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-20 10:55 發表 查看引用來源

緊係:smile_34: ...乜你o甘睇少佢架..:smile_45:

連德高望重o既版主...耐唔耐都比個pm佢..
都未見過...點敢睇少佢...:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆