上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(33)

收藏  |  訂閱
748  6.8k

引用:
原帖由 him0901 於 2009-2-10 06:14 PM 發表 查看引用來源

我都係黎... 留左好多字都無乜人理...  :')

作為一個新人..............  :') :')
你係其中一個無被我地吸引既人, 仲好意思出聲:smile_45:
做乜仲未走:smile_41:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-2-10 06:17 PM 發表 查看引用來源
咁精準?兩個加埋定分開先?
加埋架啦.....:smile_38:

引用:
原帖由 him0901 於 2009-2-10 06:08 PM 發表 查看引用來源

咦... 呢單 trade 一定重新引起市場對 it 業前景重新評估喎, 睇黎真係買定 d 科技股係身
等下一個黎緊既升浪出現好喎
嘩, 咁好賺:smile_14:
有冇好介紹呀:smile_40:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-10 06:16 PM 發表 查看引用來源

都有0.000000000001既......:smile_38: :smile_30:
爸爸...證實左啦...係零呀....由今日餐飯黎睇:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 06:17 PM 發表 查看引用來源

咁可憐.....使唔使我地理下你:smile_47:
好呀好呀...  :smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-10 06:19 PM 發表 查看引用來源

你係其中一個無被我地吸引既人, 仲好意思出聲:smile_45:
做乜仲未走:smile_41:
走啦, 因為今日真係好鬼多野做呀...

引用:
原帖由 風箏 於 2009-2-10 06:20 PM 發表 查看引用來源

嘩, 咁好賺:smile_14:
有冇好介紹呀:smile_40:
有呀, 妳比妳電話 / msn / facebook 我, 我地慢慢詳談....  

引用:
原帖由 him0901 於 2009-2-10 06:21 PM 發表 查看引用來源

好呀好呀...  :smile_47:
但我唔係妹妹仔...:smile_39:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 06:17 PM 發表 查看引用來源

咁可憐.....使唔使我地理下你:smile_47:
你連我都唔理, 你去理佢:')

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-10 06:16 PM 發表 查看引用來源

我話左佢黎我會照顧佢, 你唔好係度離間...:smile_22: :smile_22:
哈哈, 比你發現左添:smile_30: :smile_30:
我借佢比你, 段鐘計:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆