上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么捌泗

收藏  |  訂閱
740  4.5k

引用:
原帖由 bringMeHome 於 22/1/2009 02:28 發表 查看引用來源

男人都怕女人係自己面前喊~:smile_35:
     我係蟹仔,容易受傷~
係咩............我識既蟹仔係好強架喎

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-22 02:28 AM 發表 查看引用來源

原來你鐘意雀仔按摩............kaka

我初初都唔知點解,仲以為......:smile_47:
幾瘀呀我,:smile_35:
依家知喇:smile_04:

引用:
原帖由 胡show仔 於 22/1/2009 02:29 發表 查看引用來源
今日唔駛返:smile_38:
今日.................星期四............唔駛
下個星期三就要

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-22 02:29 AM 發表 查看引用來源

你真抵得諗

係咁好啦,拎住張紙仔等叫number啦
訂咗位都要人等,你D服務態度就有待改進

引用:
原帖由 胡show仔 於 22/1/2009 02:31 發表 查看引用來源
依家知喇:smile_04:
挑...............知啦
俾人笑足咁耐

佢地講一次,就俾人笑一次呀
我頂~~~~~~~~~~~~ :')

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 22/1/2009 02:32 發表 查看引用來源

訂咗位都要人等,你D服務態度就有待改進
你前面個個都有訂位架,個個都要等
你唔駛等.........咁我d服務態度先真係有待改進呀 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-22 02:31 AM 發表 查看引用來源

今日.................星期四............唔駛
下個星期三就要
但係買波都係星期三第46場個喎

引用:
原帖由 豬骨煲 於 22-1-2009 02:30 發表 查看引用來源

係咩............我識既蟹仔係好強架喎
有d 甘ge蟹~
   麻木就唔會受到太多傷害~~:smile_24:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-22 02:32 AM 發表 查看引用來源

俾人笑足咁耐

知道笑人ge可惡la

引用:
原帖由 豬骨煲 於 22-1-2009 02:32 發表 查看引用來源

俾人笑足咁耐

我第1次聽都同妳甘唸:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆