上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣.................[18]

收藏  |  訂閱
738  5.6k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-19 01:41 PM 發表 查看引用來源

唔得..............:smile_34:
好彩我76啫

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-19 01:44 PM 發表 查看引用來源
無呀, 無得帶囉,,,,:smile_30: 昨晚出左去DINNER,,:smile_30:
你尋晚, 食飽晒, 今日唔水食啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 19/1/2009 01:40 PM 發表 查看引用來源
想同你拖下手仔喎 一齊開檔
你發夢先拖啦 , 你甘老 , 唔好甘辛苦 , 蓉蓉唔會比你做架,,,,:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-19 01:45 PM 發表 查看引用來源
諗住吹爆佢
我唔係好點喎, 有野做:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 驀然回首 於 19/1/2009 01:42 PM 發表 查看引用來源
食腸粉
食到厭啦, 留翻比你囉 , 我等TEA先食,,,

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-19 01:45 PM 發表 查看引用來源
好彩我76啫
更加唔得, 你唔好入啦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-19 01:46 PM 發表 查看引用來源
你發夢先拖啦 , 你甘老 , 唔好甘辛苦 , 蓉蓉唔會比你做架,,,,:smile_30: :smile_30: :smile_30:
老先要搵人拖住行嘛

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-19 01:46 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉要佢出嚟做...................:smile_38:
幫補家計:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-19 01:46 PM 發表 查看引用來源

我唔係好點喎, 有野做:smile_27: :smile_27:
無法架啦

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-19 01:43 PM 發表 查看引用來源

唔sick leave...........有咩唔悶:smile_38:
返工有D野做下都好既...

你地返工可以上FORUM咁好既???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆