上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 8]

收藏  |  訂閱
735  18.6k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-24 00:54 發表

連你都係咁~:smile_27:  唔睬你呀~
吾好,,吾好,,我用番廣東話:smile_30:

不過我都要訓...我路過搭下咀

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2009-1-24 12:58 AM 發表 查看引用來源

吾好,,吾好,,我用番廣東話:smile_30:

不過我都要訓...我路過搭下咀
祝好夢啦~

小天使:smile_13: 妳訓未呀:smile_41:

今日天氣寒冷~:smile_27: 小天使呼籲大家出門要多穿衣服呀~:smile_38: 免至春節期間冷親就唔好啦~  :smile_42:

又小天使提點就無咁易冷親

引用:
原帖由 080709 於 2009-1-24 02:41 PM 發表 查看引用來源
又小天使提點就無咁易冷親
小天使要出去啦~ 傻瓜凍就著多件衫啦~ 唔好冷親呀~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-27 03:59 PM 發表 查看引用來源
Hello~:smile_15:
小天使誠徵28-40歲或以上的男女朋友入0黎做個Friend啦~現在小天使又可繼續開[PART 8]同大家見面啦~:smile_40:   
並衷心感謝大家對小天使的支持啊~  

小天使與有心人的心路歷程 ...
me 28, 28~

hihi

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-20 01:03 PM 發表 查看引用來源

這是袞的詩
淚痕滿珠簾
風呼急影動
夫君上征途
號角胡茄聲
一喚心碎裂
願(朗)早回歸
重捨往日歡
今日情決定由天
生死一別難重見
但願白頭人相見
否則來生也重聯
年年月月待永遠
忘掉今昔痛
有緣思憶 ...
淚痕印珠簾
風吹疑影動
送夫上征途
號角胡茄聲
一喚摧心碎
願郎早回歸
重過往日歡
今日別決由天定
生死一別難相見
但願白頭人未老
也待來生可重逢
年年月月待郎歸
忘掉今昔痛
有緣思憶尋夢寐
無份今生問句天
鼓動再來聲聲悲
抹乾涕然笑別離..............

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-27 03:59 PM 發表 查看引用來源
Hello~:smile_15:
小天使誠徵28-40歲或以上的男女朋友入0黎做個Friend啦~現在小天使又可繼續開[PART 8]同大家見面啦~:smile_40:   
並衷心感謝大家對小天使的支持啊~  

小天使與有心人的心路歷程 ...
我報名:smile_38: ,我34

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-23 11:07 PM 發表 查看引用來源

嗯~ 小天使再回紅孩兒詩一首~:smile_44:  
世間離合久必分
世態炎涼人情薄
世事無常當放下
世情堪破了分明
:smile_14: 睇唔出妳充滿大智慧,  已經可以做到看破放下...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆