上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 8之你地去晒邊

收藏  |  訂閱
737  6.6k

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-30 11:14 發表 查看引用來源

梗系唔系啦...費時咁益你呀.
Haha...你攪到我覺得自己好黑人憎添:smile_13:

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-30 11:21 AM 發表 查看引用來源

Haha...你攪到我覺得自己好黑人憎添:smile_13:
唔系呀....覺得你幾好玩就真.
今日唔見小妹系度...咪同你玩吓囉.
唔使對自己無信心喎...唔似你呀.

平時可能我正經姐... 我玩得嫁.

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-30 11:27 發表 查看引用來源

唔系呀....覺得你幾好玩就真.
今日唔見小妹系度...咪同你玩吓囉.
唔使對自己無信心喎...唔似你呀.

平時可能我正經姐... 我玩得嫁.
HA...唔知死晒去邊...可能怕左我 haha:smile_30:

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-30 11:31 AM 發表 查看引用來源

HA...唔知死晒去邊...可能怕左我 haha:smile_30:
你話呢...你平時咁恰人法...比我都唔理你啦:smile_30:

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-30 11:36 發表 查看引用來源
你話呢...你平時咁恰人法...比我都唔理你啦:smile_30:
嗚嗚嗚...玩下之麻...佢唔會咁唔玩得既

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-30 11:48 AM 發表 查看引用來源

嗚嗚嗚...玩下之麻...佢唔會咁唔玩得既
佢~~成朝都唔見人...很定唔同你玩啦:smile_30:
你呀....系咪要反省

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-30 11:52 發表 查看引用來源

佢~~成朝都唔見人...很定唔同你玩啦:smile_30:
你呀....系咪要反省
反緊啦...反埋眼添啦:smile_13:

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-30 11:58 AM 發表 查看引用來源

反緊啦...反埋眼添啦:smile_13:
即系就死啦...

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-30 12:00 發表 查看引用來源

即系就死啦...
我未反肚:smile_30:

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-30 12:00 PM 發表 查看引用來源

我未反肚:smile_30:
慘啦.....:smile_39:咁都可能無葯可救:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆