上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲,好佬一個,惡品唔追,尋緣問取,等妳應許...

收藏  |  訂閱
722  4.6k

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-5 10:34 PM 發表 查看引用來源
沖涼 先:smile_43: :smile_43:
好彩仲未係 13 度, 如果唔係都唔知點沖涼... 人家怕凍!:smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-5 08:00 PM 發表 查看引用來源
哦:smile_45:好驚:smile_45:
o岩... 青春真係無敵:smile_27: 係喎...妳隻狗狗帶o左佢去打防疫針未... 係咪過境前一個月要開始搞:smile_13:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-5 11:27 PM 發表 查看引用來源
冬眠先:smile_43: :smile_43:
哼... 我都去得冬眠... 唔該起身歡迎一下都得掛!:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-5 11:27 PM 發表 查看引用來源
冬眠先:smile_43: :smile_43:
好囉... 回埋 PM ...瞓得...!:smile_40:

Good night! 蚊女:smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-6 12:19 AM 發表 查看引用來源

唔好意思... 今日畀個同事激到死死下... 結果要做埋佢果份先收得工:smile_42: 不過我唔會咁順灘...:smile_34: 星期一返工我就同老細傾下偈... 等佢咁得閒係公司搽太陽油!:smile_22:
真慘:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-6 12:20 AM 發表 查看引用來源

好彩仲未係 13 度, 如果唔係都唔知點沖涼... 人家怕凍!:smile_40:
哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-6 12:25 AM 發表 查看引用來源

o岩... 青春真係無敵:smile_27: 係喎...妳隻狗狗帶o左佢去打防疫針未... 係咪過境前一個月要開始搞:smile_13:
妳隻狗狗帶o左佢去打防疫針未<---初初拎反來果時打左咖la:smile_38:
係咪過境前一個月要開始搞<---ar..吾記得同你講返:smile_22:要將白豬觀察4個月:smile_27:每日90元我請専業人士睇住幾日都冇咁貴:smile_45:

引用:
原帖由 老苦主 於 2008-12-6 12:28 AM 發表 查看引用來源

哼... 我都去得冬眠... 唔該起身歡迎一下都得掛!:smile_30:
sorry彩你都傻:smile_34:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-6 12:02 PM 發表 查看引用來源
真慘:smile_40::smile_40:
蠢o左添:smile_22: 下次叫佢幫我搽埋

引用:
原帖由 tess蚊 於 2008-12-6 12:03 PM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_30:
莫非妳真係咁多脂肪:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆