上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.5k

各 位.....:smile_38:

有 事 外 出....中.....

HAVE A  NICE DAY.........I LOVE U ......ALL..........

:smile_15:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-15 10:59 AM 發表 查看引用來源
會長會長, 你個會越來越多會員播:smile_34:
恭喜恭喜:smile_40:
同 喜 同 喜.....:smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-15 11:00 AM 發表 查看引用來源

同 喜 同 喜.....:smile_04:
等你好消息:smile_38:

我返來啦啦啦啦啦..............
咦.....全部去左泰林??? :smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-15 11:02 AM 發表 查看引用來源

等你好消息:smile_38:
你 有 好 消 息.即 係 我 地 既 好 消 息 嘍.........:smile_38:

好 番 晒 啦??嘻 嘻....:smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-15 07:25 PM 發表 查看引用來源
禾都反黎囉:smile_15:

引用:
原帖由 michaelcklam2 於 2008-11-15 07:38 PM 發表 查看引用來源

禾都反黎囉:smile_15:
有 無 入 貨 啊??

dinner 未 ??:smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-15 19:25 發表
小春子向皇后請安..謜皇后晚睡..晚睡.... :smile_43:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-15 08:09 PM 發表 查看引用來源

小春子向皇后請安..謜皇后晚睡..晚睡.... :smile_43:
睇 黎 你 真 係 好 想 退 會.........:smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-15 20:23 發表

睇 黎 你 真 係 好 想 退 會.........:smile_04:
我今日巳經去左洗底:smile_13: ....巳經再吾係鰵拜果邊:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆