上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【51】

收藏  |  訂閱
780  4.8k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-10 04:52 PM 發表
賣肚兜係一門好好搵既生意:smile_34:
係:smile_41: 於埋我得無:smile_30: :smile_30:

唔係嫁雞隨雞架咩? 
引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 04:39 PM 發表 查看引用來源即係叫花花執兜啫

我有個 friend 做肚兜架。。。 距成個 office 都係。。 好搞笑架。。 。 我有時過去距 office 坐都覺得好搞野。。 
引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-10 04:54 PM 發表 查看引用來源係:smile_41: 於埋我得無:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-10 04:52 PM 發表 查看引用來源
賣肚兜係一門好好搵既生意:smile_34:
少少料...............手工又唔計較

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 04:53 PM 發表 查看引用來源
有咩面唔面....................好睇就得啦
我唔係咁隨便比人睇o架:smile_34:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-10 04:56 PM 發表
我有個 friend 做肚兜架。。。 距成個 office 都係。。 好搞笑架。。 。 我有時過去距 office 坐都覺得好搞野。。
咁有矛model睇:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-10 04:58 PM 發表 查看引用來源
我唔係咁隨便比人睇o架:smile_34:
咁我地嚴肅啲睇

有架。。 :smile_46:
引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-10 04:58 PM 發表 查看引用來源咁有矛model睇:smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-10 04:54 PM 發表 查看引用來源

係:smile_41: 於埋我得無:smile_30: :smile_30:
做生意既野唔好同人夾, 要獨食:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-10 04:56 PM 發表 查看引用來源
肚兜幾好睇架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆