上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.8k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-20 08:46 PM 發表 查看引用來源

同小玲講"我要高既, 大波既, 瘦既, 靚既, 功夫好既, 4味既...."

結果小玲帶左6條女上黎................:smile_30:
天:咁偷心吖要集齊6樣要求都幾難找到,不過小玲啲女間唔中都會有意外警喜,
hehe...咁結果係唔係6條女一起上,揾次一次過上3條女都好:smile_47:

退團公告:退出天字堆:smile_34:
因天兄d團太好玩喇,:smile_35:
攪到我成日都唔想返工,:smile_27:
返左工又比老細話心不在言,
個心成日去左太空,
有見及此,立贴為誓
退出天字堆.............................................................(兩星期)
如有違背......................................................出街比女溝死
ps.最少這兩星期日都要返工

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-11-21 03:27 PM 發表 查看引用來源
:') 29號去唔到呀!:')
咁你會溝小好多女!!..

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-21 01:32 PM 發表 查看引用來源

在虎門...唔好話新地.....直頭同新東泰同級...係廣東3大disco之一

地方大,裝修靚,d歌就係打電子音樂(近乎不打disco歌,有都極少)...

果度d客比較斯文, 女女方面唔似新地咁多0靚妹

有冇興趣見識下新地方先 ...
有d 性趣wow......29nov 睇下當日得唔得閒先

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-11-21 08:17 PM 發表 查看引用來源
咁你會溝小好多女!!..
到時靠你啦,好安達!

hehe~今晚見...:smile_04:

我係新手呀!
請問幾時又有新地團呀?(今晚有冇呀?我都有D性趣哦:smile_13:
同埋點報名架?

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-11-21 03:27 PM 發表 查看引用來源
:') 29號去唔到呀!:')
何解??:smile_41: ....請私聊:smile_44:

引用:
原帖由 kmh 於 2008-11-21 04:16 PM 發表 查看引用來源

天:咁偷心吖要集齊6樣要求都幾難找到,不過小玲啲女間唔中都會有意外警喜,
hehe...咁結果係唔係6條女一起上,揾次一次過上3條女都好:smile_47:
其實我係想串某人0者

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-11-21 07:56 PM 發表 查看引用來源
退團公告:退出天字堆:smile_34:
因天兄d團太好玩喇,:smile_35:
攪到我成日都唔想返工,:smile_27:
返左工又比老細話心不在言,
個心成日去左太空,
有見及此,立贴為誓
退出天字堆........... ...
唉~公作要緊....忍下啦唯有

希望你早日歸隊啦.....:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆