上一頁下一頁
發新話題

30/9星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
781  11.0k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-27 05:44 PM 發表

嘩, 咁毛毛小心行事呀. 記住照顧團友行先呀
暗示左d野..............

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-27 05:46 PM 發表 查看引用來源

咁你認為乜野呀...:smile_13:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-27 17:46 發表
明人不做暗事, 我驚佢飲得開心過頭. 冇留意出面有冇消防查牌啫. 你唔好亂咁暗示, 將你諗嘅野擺喺人地把口度. :smile_45:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-9-27 05:46 PM 發表 查看引用來源

where u go tonite???

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-27 05:50 PM 發表 查看引用來源

明人不做暗事, 我驚佢飲得開心過頭. 冇留意出面有冇消防查牌啫. 你唔好亂咁暗示, 將你諗嘅野擺喺人地把口度. :smile_45:
我仲以為你暗......戀[藍貓]呀:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 micduck 於 2008-9-27 05:41 PM 發表
大哥,你響大陸??
我轉頭去沙灣~~~~~新場~~~~~~~~~唔係金海x,開心x,鳳x,x射,桂x,x花,金x海景,東xx,金x盈...........慢慢估

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-27 05:44 PM 發表

嘩, 咁毛毛小心行事呀. 記住照顧團友行先呀
Ok Ok !!Thanks

金x灣?!!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-27 05:57 PM 發表 查看引用來源

Ok Ok !!Thanks
真係唔慣你做西人:smile_14: :smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 micduck 於 2008-9-27 05:58 PM 發表
金x灣?!!:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
有興趣就電我......我飲黑牌......aa

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆