上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

正ah :smile_40:

keep 住upload ah

实撑场

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
22/9/2008

昨日同Amy 返了大陸按摩,其實一直都覺得好累想舒服下,咁啱果衰妹又強烈推介上次佢話按到佢濕晒的男技師,好奇之下就同佢北上一次啦!第一次上去,見到間靚到好似皇宮咁的按摩院,仲以為係五星酒 ...
thanks for the posting

have a nice day

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
22/9/2008

昨日同Amy 返了大陸按摩,其實一直都覺得好累想舒服下,咁啱果衰妹又強烈推介上次佢話按到佢濕晒的男技師,好奇之下就同佢北上一次啦!第一次上去,見到間靚到好似皇宮咁的按摩院,仲以為係五星酒 ...
thanks for the posting

wah   正ah:smile_40:

keep住upload

实撑你场

^^我同gf去大陸按摩個時都見到好多女人團去搵男仔按(不過d女唔係好靚),我稔好似你同Amy甘數索既,個男技會按得好開心

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-23 03:53 AM 發表 查看引用來源
嗱,都話佢一係唔影一係就好激。雖然唔大胸,不過我真係唔多信Freeman 果日會忍得住囉!

好索啊:smile_47:

interesting diary!! makes me so high!!

睇來FION都幾瘦

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-23 03:53 AM 發表 查看引用來源
嗱,都話佢一係唔影一係就好激。雖然唔大胸,不過我真係唔多信Freeman 果日會忍得住囉!

Totally agree your point of view, I don't believe freemen can endure two beautiful girls, may be he...................hahaha

引用:

邊度激呀??

魚網黑 C 吊襪帶 加 OL 套裝就差唔多~!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆