上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  76.9k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-8 09:34 AM 發表 查看引用來源

喂!QC喱家嘢我都係專長喎!
點様專長先?:smile_41:
有冇預備定一啲婦科用嘅檢查器先?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-8 09:51 AM 發表 查看引用來源

而家先小心咪遲左囉!唉!:smile_39:
唉!唔好再激佢啦!:smile_39:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-10-8 13:40 發表 查看引用來源

哈!你真係好似好了解佢咁噃!
唔知女神係咪咁諗呢?:smile_47:
佢實話~我唔要你講,我要同你做!:smile_30:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-10-8 13:43 發表 查看引用來源

點様專長先?:smile_41:
有冇預備定一啲婦科用嘅檢查器先?
我天生已經係一個婦科嘅檢查器啦!

引用:
原帖由 edcry 於 2008-10-8 13:45 發表 查看引用來源

唉!唔好再激佢啦!:smile_39:
冇辦法!:smile_39:
我聽到都肉赤呀!:smile_35:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-6 02:40 PM 發表 查看引用來源
你哋好衰架~~咁瘀嘅嘢我都唔想講!:smile_39:
上次返大陸shoping,掛住揀護膚品,將一袋二袋同埋個手袋擺咗落地下!
轉頭就唔見咗個手袋啦!手機證件乜都冇哂呀!
所以咪聯絡唔到, ...
dear
親愛的

did you manage to get back all documents
妳已取回所有證件?

吻妳,小心 

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-8 03:08 PM 發表 查看引用來源

我天生已經係一個婦科嘅檢查器啦!
唔怪之得成日都感覺到你西口西面咁啦!:smile_30:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-10-9 12:25 發表 查看引用來源

唔怪之得成日都感覺到你西口西面咁啦!:smile_30:
點解我係西人喱個秘密都俾你知道o架!:smile_30:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-10-6 09:06 PM 發表 查看引用來源

嗱!我問妳嗰陣,妳又依依哦哦!:smile_39:
又話唔方便,又話唔得閒,仲cut 埋我線添!咁我係咪好多嘢諗先?:smile_22:
男人老狗!錯就要認,打就企定!:smile_13:
要點罸我?請講! ...
咁人哋嗰陣真係好唔方便嘛!
你又成日叫人哋體諒你,你又唔體諒人哋?
梗係要罰你喇!罰你同我去渡假村~~
順便俾你check 埋我隻雞雞!睇下有冇入哂味?:smile_41:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-6 06:20 PM 發表 查看引用來源

嗱!妳話嫁!:smile_04:
喱次唔好氹我啦!
快啲講幾時!
咁你都要俾時間我揾到你講嗰隻“爛化X”先得架......
不過河仔話深圳啲骨場大把喎?:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆