上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

引用:
原帖由 joe鮑 於 2008-8-29 10:53 AM 發表
降龍伏虎現真身:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
joe鮑呀~~~:smile_03: :smile_03: :smile_03:

差唔多上去開工做野..............@____@

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-24 11:40 PM 發表
新知舊雨請PM作實。
因為要提早預定客房。
前15-20名先有此優惠價。
如果遲報名者可能要捱貴房。
要補差價20蚊,仲要比多150蚊按金。

PS:  請各團友遠離毒品,本團並不是太空團。

PS:  新人參加者請勿拍照 ...
阿公!!!!:smile_38: 推~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-8-29 11:20 AM 發表
阿公!!!!:smile_38: 推~~~~:smile_30:
阿公都唔係到..佢去玩煮飯仔呀

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-29 10:38 AM 發表

係喎...兄弟真係兄弟..你星期6去唔去呀
今個星期六我去唔到呀。
再下個睇下得唔得囉先囉。

引用:
原帖由 joe鮑 於 2008-8-29 10:53 AM 發表
降龍伏虎現真身:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
其實joe飽是誰?:smile_41:

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-8-29 11:45 AM 發表

其實joe飽是誰?:smile_41:
無睇電視咩~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-29 12:23 PM 發表
無睇電視咩~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
有呀。家好月圓丫嘛。
不過我想問joe鮑 ching 是誰。我想知有沒有一齊玩過囉。

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-8-29 12:49 PM 發表

有呀。家好月圓丫嘛。
不過我想問joe鮑 ching 是誰。我想知有沒有一齊玩過囉。
你係xxxxxxx???:smile_14: 咁你今晚咪見到佢囉~~~:smile_30:

阿弓又蛇左去邊呀~~~:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆