上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

皇后大道  i just call mami bring girls go to my room ar...258 lor....be coz i never go out find girls...go to cp find girl from outside is my first time

引用:
原帖由 win50000 於 2008-6-16 12:06 AM 發表
皇后大道  i just call mami bring girls go to my room ar...258 lor....be coz i never go out find girls...go to cp find girl from outside is my first time
皇后大道係邊架... 未去過!!

多謝先    但weekday唔得啦!  你玩開心d啦

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 11:57 PM 發表

你係邊個ching?
我係....
灰色橫間shirt,條囡紅白橫間 one peice shirt... , 記得嗎

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-15 11:58 PM 發表

呢個我都未試過!

下次都系唔好接受媽咪推介,自已揸定中指做人,岩就要,唔岩就老西都唔要!
我就慘,遇著個臭臭地的西,當晚話唔吹,聽朝先吹,點知第二朝著衫走人,我都唔恨!
條女沒乜波,無心機 ...
係呀, 其實倉囡就一定沒保證架啦, 不過大家c兄都係志在出黎玩番晚咁既啫, 不過我下次就一定會同大家c兄自己walk-in算數, 費時佢有借口咬小費, 可能我地係有一個mami帶去個大倉度既, 所以要收多一重mami錢!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 12:01 AM 發表

係呀... 佢重話人唔夠大ball添
你試下就知:smile_30::smile_30::smile_30:
你果個大D.....

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 12:10 AM 發表

我係....
灰色橫間shirt,條囡紅白橫間 one peice shirt... , 記得嗎
唔係好記得... 你坐邊間room dinner?

黃岡....皇后大道disco....very near to HK...

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 12:11 AM 發表

係呀, 其實倉囡就一定沒保證架啦, 不過大家c兄都係志在出黎玩番晚咁既啫, 不過我下次就一定會同大家c兄自己walk-in算數, 費時佢有借口咬小費, 可能我地係有一個mami帶去個大倉度既, 所以要收多一重mami錢! ...
呢個可信性好高

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 12:11 AM 發表

你試下就知:smile_30::smile_30::smile_30:
你果個大D.....
唔試都知我個大....我件人仔細細.. 好鬼大架, 都唔佢食乜野大的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆