上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

樓主

呢張相幾正噃!

樓主好似行左好多座山=0= 你幾多歲到?

EDENANGELA你好大膽,我自已就未試過野外露出,後生個時打野戰就有,
人老左膽都細了。自已夜晚三四放工時行過海濱公園,有時都會見到人打野戰,有時自已都想再試下
EDENANGELA你好似話反工時要坐小巴轉KCR,樓主係咪住大埔個D村屋呢?係咪大尾督呢?

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-6 01:50 AM 發表
好有興趣知道你今晚張相的背景在那?

你是一個人,還是有攝影司?
呢張好耐架啦, 仲記得路邊有塊大石我放上去影既
引用:
原帖由 fung9258 於 2008-5-6 05:11 PM 發表
樓主好似行左好多座山=0= 你幾多歲到?
都係郊遊徑多啫,連埋有人同行,行左全港路徑三分二都冇,冇山路既我都少行
岩岩28歲啦, 你幾歲?
引用:
原帖由 neky 於 2008-5-6 07:23 PM 發表
EDENANGELA你好大膽,我自已就未試過野外露出,後生個時打野戰就有,
人老左膽都細了。自已夜晚三四放工時行過海濱公園,有時都會見到人打野戰,有時自已都想再試下
EDENANGELA你好似話反工時要坐小巴 ...
yes 但唔係大尾篤果邊

生日快樂呀樓主~~~~~~

祝你年年有仔溝...歲歲有多P~~:smile_30:

PS:張相係自已用腳架定係搵人幫你拍?

if 行左全港路徑三分二...then very gd ga la

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-5-7 12:48 AM 發表
生日快樂呀樓主~~~~~~

祝你年年有仔溝...歲歲有多P~~:smile_30:

PS:張相係自已用腳架定係搵人幫你拍?
thank
連我生日都記得

張相幾年前影既
唔係搵人拍,而且天黑好難影
度度d山差唔多我諗冇人會估到係邊

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 12:52 AM 發表

thank
連我生日都記得

張相幾年前影既
你4日前講過你4日後28MA....:smile_40:

angela 今天生日?

happy Brithday ar...

係5月7日還是5月6日?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-7 12:52 AM 發表

thank
連我生日都記得

張相幾年前影既
我想估....

八仙嶺?

可唔可以有張大一點的相???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆