上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.3k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 21:14 發表 查看引用來源

同我吹水講佢前夫以前既衰野眼紅紅話自己好辛苦
女人一喊就無撚敵😆😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 19:35 發表 查看引用來源

講真啦,我覺得係佢離婚之後七八年淨係畀佢前夫個friend屌過一次,當然係痕啦
我都講過佢係性飢渴,佢離婚嗰時四十幾係一個女人最強性慾嘅時間,又冇得屌死忍,見到一個合佢眼緣嘅雖然年紀細過佢(其實我都四十幾)畀個細佬 ...
宜家人長命又有科技, 50+嘅女, 保養得好, 望落只似40+.

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-25 22:47 發表 查看引用來源

宜家人長命又有科技, 50+嘅女, 保養得好, 望落只似40+.
同意,我老婆睇落都唔似40路㗎,男人識得打扮下五十幾歲都似四十幾啫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 22:49 發表 查看引用來源

同意,我老婆睇落都唔似40路㗎,男人識得打扮下五十幾歲都似四十幾啫
係呀,啲人以為我30幾,其實我都就快入伍

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-25 23:13 發表 查看引用來源

係呀,啲人以為我30幾,其實我都就快入伍
所以呀嫂咁愛你

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-25 22:16 發表 查看引用來源
女人一喊就無撚敵😆😆😆
借啲意啫,佢以為我唔知

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-25 22:49 發表 查看引用來源

40路㗎似30路, 唔算難㗎,
50路㗎似40路, 就唔係咁容易呢.
,

我仲諗到一樣野, 佢話收左經, 其實唔知真定假 ? 你知啦 , 佢咁愛你 , 有咩做唔出 ?
好彩師兄無做到爸爸咋 , 否則..........

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-26 08:56 發表 查看引用來源
我仲諗到一樣野, 佢話收左經, 其實唔知真定假 ? 你知啦 , 佢咁愛你 , 有咩做唔出 ?
好彩師兄無做到爸爸咋 , 否則..........
其實我最初識佢我已經知道佢已經收經,嗰時係冇任何嘢嘅,所以我知佢唔係講大話同埋應該講佢有兩個仔佢做咗人哋阿嫲佢自己都唔敢亂搞,除非真係好意外嘅意外

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 00:00 發表 查看引用來源

借啲意啫,佢以為我唔知
師兄身經百戰。。。昆唔到你嘅😆💪🏾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆