上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-13 11:19 PM 發表 查看引用來源
其實討論區應設有權限才算合理, 又係一個明智的做法. 因有權限可代表讀者的資歷, 又可杜絕不良者干預其他人在討論區交流, 令人有極大既反感. 雖然有檢舉制可行, 始終都唔係一了百了.
好難怪、因為人氣已不多、再比Set权限可能会更少会員:030:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-13 11:48 PM 發表 查看引用來源

好難怪、因為人氣已不多、再比Set权限可能会更少会員:030:
我覺得可Set權限反而會增加會員, 因要取分, 自然要開帖取分, 推與Push都多一啲. 入區應唔可以齋睇唔發言, 要睇就要多發言才有得睇, 這是好合理. 如果有權限, 要相睇就要多發言才會有分加.

明晚沈李賀同王氏宗親會關係非常之密切, 尤其是賀李.
現時大部份人連講馬佬都非常睇好心中有善, 非小巫莫屬咁款. 不過唔好忘記, 上次係贏18, 唔係16架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-14 12:42 AM 發表 查看引用來源
明晚沈李賀同王氏宗親會關係非常之密切, 尤其是賀李.
現時大部份人連講馬佬都非常睇好心中有善, 非小巫莫屬咁款. 不過唔好忘記, 上次係贏18, 唔係16架!
唔可以否認心中胡伯係有頭有面之人, 各方都會比下面, 不過上18已經係用到10磅, 明顯要減磅才可以穩勝, 這一點就要小心有及留神.

附件

明晚現時估計第七場有機會開冷.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-14 01:52 AM 發表 查看引用來源
明晚現時估計第七場有機會開冷.
睇形勢、有隻必跑盡:131:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-14 07:43 AM 發表 查看引用來源

睇形勢、有隻必跑盡:131:
上到94分, 落番到84分, 4W又係方仔主場. 雖然似係白頭賀今夜係主場. 都要同方仔有商有量.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-14 09:11 AM 發表 查看引用來源

上到94分, 落番到84分, 4W又係方仔主場. 雖然似係白頭賀今夜係主場. 都要同方仔有商有量.
照睇細佬新做兔、大佬君後上!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-14 09:42 AM 發表 查看引用來源

照睇細佬新做兔、大佬君後上!
可以留低, 話唔係亞新唔係做兔, 老豆後上唔到, 雙番東咁就一天都光晒.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-14 10:39 AM 發表 查看引用來源

可以留低, 話唔係亞新唔係做兔, 老豆後上唔到, 雙番東咁就一天都光晒.
双番東!不如冇窮人:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆