上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:22 PM 發表 查看引用來源

無肉邊好睇喎~:092:
:030: :030: ~~~~~~

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:28 PM 發表 查看引用來源

俾人迫去玩???
俾2個fd夾我上去玩low...一左一右咁夾住low...:029:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:21 PM 發表 查看引用來源

係ar~~佢嗲你o個時真係好得意ga~~~~~
所以咁貴睇一次e生都冇唔要佢low...
有D人好衰ga ma...病就唔要ga la ma
係..都唔知點解...
人都會病啦....冇責任心就唔好學人養..

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:29 PM 發表 查看引用來源

:030: :030: ~~~~~~
唔會係太多呱~~不過減的話好快姐~0_0而家夏天嘛~

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:30 PM 發表 查看引用來源

俾2個fd夾我上去玩low...一左一右咁夾住low...:029:
咁慘!!!!  我第一次玩..係自己衝左去玩
之後落返黎腳仔軟:096:
玩左2-3次到...就冇再玩過~~~:071:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:30 PM 發表 查看引用來源

係..都唔知點解...
絕對認同ar!!!!!!!!!!!!我隻小貓都係愛護動物協會到拎返黎~
狗狗就係媽咪個同事唔要佢low...

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:30 PM 發表 查看引用來源

唔會係太多呱~~不過減的話好快姐~0_0而家夏天嘛~
就係......多到.........估都估唔到有咁多:030:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:30 PM 發表 查看引用來源

係..都唔知點解...
而家仲有D無良醫生,亂咁醫....所以D寵物真係好慘...

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:28 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~無錯無錯~~~幻覺~~~幻覺~~~:025:
多謝你支持我ar~~~好朋友!!!!

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:31 PM 發表 查看引用來源

就係......多到.........估都估唔到有咁多:030:
發緊育的話就唔驚既.~~~唔係既就要努力啦~我都減過~黑暗的日子:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆