上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-9 12:52 PM 發表

我唔係成日睇自己,所以唔知,你有提我,多謝先,可能我唔留意,因為我唔會追post睇,等我今晚搵搵相先:041:
叫車車比佢自己張相你:096: 睇下佢得5得都好呀

放飯:023:  閃人先:122:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-5-9 12:54 PM 發表

叫車車比佢自己張相你:096: 睇下佢得5得都好呀
今晚番屋企搵張靚靚相post上嚟先 :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 01:07 PM 發表

今晚番屋企搵張靚靚相post上嚟先 :097:
有相睇??:131: :131: :023: :023:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-9 02:36 PM 發表

有相睇??:131: :131: :023: :023:
咪同你一樣囉 :097: 唔通你真係吳萬達咩 :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 02:42 PM 發表

咪同你一樣囉 :097: 唔通你真係吳萬達咩 :096:
你唔係帖你自己張相上嚟咩??:043: :043:
你問下玉仔...我真係吳萬達,佢成日叫我達哥~:027:
P.S.相中人叫吳孟達,同我寫法唔同...:096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-9 02:45 PM 發表

你唔係帖你自己張相上嚟咩??:043: :043:
你問下玉仔...我真係吳萬達,佢成日叫我達哥~:027:
P.S.相中人叫吳孟達,同我寫法唔同...:096:
咁我叫車車嘛 咪貼張新城dj車車張相咪得囉:071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 02:56 PM 發表

咁我叫車車嘛 咪貼張新城dj車車張相咪得囉:071:
冇誠意.....:026: :026:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-9 04:31 PM 發表

冇誠意.....:026: :026:
放心啦 今晚實整張靚相上嚟:071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 05:06 PM 發表

放心啦 今晚實整張靚相上嚟:071:
好呀:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆