上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

兩位放心, 已叫咗個边D同事幫我, 申請咗條線及电腦, 一到步我就會上嚟揾你地吹水:071:

今晚有吔嘢波睇, 問下?
我好小睇因多數唔係hk, 齋睹馬(至愛)因季季都贏D

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-2 01:20 AM 發表
今晚有吔嘢波睇, 問下?
我好小睇因多數唔係hk, 齋睹馬(至愛)因季季都贏D
有英格蘭 VS 巴西
引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-2 01:16 AM 發表
兩位放心, 已叫咗個边D同事幫我, 申請咗條線及电腦, 一到步我就會上嚟揾你地吹水:071:
係就好啦,可以一齊吹水...:036:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-2 01:16 AM 發表
正~無左你小好多樂趣

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 12:52 AM 發表

唔駛客氣,好小見你平時,又咁夜都係到喎,得閒多d上黎吹水啦,呢到好多猛人..:041:
今晚唔 g 點解瞓唔著 :028: , 所以咪週圍遊覽吓 , 我知好多猛人係呢到 , 我都偷睇過佢地 d 心水架:096:  , 佢地都好(西)厲 , 不過各有各心水 , 睇得太多會亂左思維 , 既然確定左師兄係有食力嘅高手 , 咁師兄出嘅料 , 當然係...只要信 , 不要問 :131: 大家 win win win :098: :098:
原來今晚有波睇 , 英格蘭 VS 巴西 , 師兄有冇網站可以睇到架 ?

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-2 01:59 AM 發表

今晚唔 g 點解瞓唔著 :028: , 所以咪週圍遊覽吓 , 我知好多猛人係呢到 , 我都偷睇過佢地 d 心水架:096:  , 佢地都好(西)厲 , 不過各有各心水 , 睇得太多會亂左思維 , 既然確定左師兄係有食力嘅高手 , 咁師兄出 ...
有時參考人地選馬方法套用去第2到都可以學到野,只係各人有各人賭馬方法同策略,我既方法有時得有時唔得,可能係你好運旺埋我...:097:

睇波網呢個應該冇問題..  http://www.sopcast.com/cn/index.jsp :097:

師兄 , 字裏行間覺得你又有料 , 又有品 , 可惜我唔係囡 , 如果唔係..........:096: :131: :096:

個網站 ok , thank you !:098:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-2 02:12 AM 發表
師兄 , 字裏行間覺得你又有料 , 又有品 , 可惜我唔係囡 , 如果唔係..........:096: :131: :096:
唔好再比高帽我啦,我受唔起架...:embarrass

外面好大雨 , 週日又難攪 lu:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆