上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.2k

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2020-2-29 01:16 發表 查看引用來源
巨蜂提唔啱妳妳早啲瞓啦
巨無霸兄一定勁喜歡巨峰提子喇!Wakakakaka

早晨!祝大家有個愉快嘅週末!

回覆 631# Bob_Lennon 的帖子

早晨!巨峰提唔啱我,可唔可以轉奶昔thx

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2020-2-29 10:54 發表 查看引用來源
轉乜都得喇!最緊要啱你口味。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-2-29 08:15 發表 查看引用來源
深夜唔瞓,莫非真係解寂寞最佳時段🤔🤔
咪又係等佢,不過我點半昏迷喇。。。。(因為日透跑完步好攰)  之後佢mesg 我傾完公司野(almost 2am!!!)
我今朝mesg 佢我唔同佢再癲通宵。老娘黑眼圈,出眼紋,捱夜減肥打折架,搞到我好難揾食就唔好啦。。。所以都係互send offline 好了。

各位下星期要返工resume normal 喇。。。。。

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-2-29 10:09 發表 查看引用來源

巨無霸兄一定勁喜歡巨峰提子喇!Wakakakaka
好咸呀媽呀。。。。

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2020-2-29 10:54 發表 查看引用來源
奶昔係肥膩野

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-2-29 11:55 發表 查看引用來源

咪又係等佢,不過我點半昏迷喇。。。。(因為日透跑完步好攰)  之後佢mesg 我傾完公司野(almost 2am!!!)
我今朝mesg 佢我唔同佢再癲通宵。老娘黑眼圈,出眼紋,捱夜減肥打折架,搞到我好難揾食就唔好啦。。。所以都係互send ...
係你調情果時我已經搵緊周公,家下係公司好努力埋緊數😆😆

巨峰提子好甜㗎!不過我麻麻地食提子。菠蘿先係我杯茶!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-2-29 11:55 發表 查看引用來源

好咸呀媽呀。。。。

引用:

我今朝mesg 佢我唔同佢再癲通宵。老娘黑眼圈,出眼紋,捱夜減肥打折架,搞到我好難揾食就唔好啦。。。所以都係互send ...
我日日都要返office呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆