上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.5k

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 07:19 PM 發表 查看引用來源

我講事實啫。
都係將d 成功經驗分享俾d 師兄,男女關係呢科,我自問夠資格開班。不過我唔鐘意將呢d 嘢賺錢,隨興免費教授有緣人仲好。
哈哈 做愛情專家

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 07:17 PM 發表 查看引用來源

呢樣我無得同你相反,因為啲女仔都係自己溝既,俾女溝都係試過兩三次
男女角色有不同。
根據男人的天性,越主動越成功,因為敢於追求自己想要嘅嘢,你先至會得到自己最想要的。

引用:
原帖由 holdnonemoon 於 2018-1-7 07:00 PM 發表 查看引用來源

咁講真係女人仲識得玩呢類遊戲....我做左男人咁多年,
始終我做D乜都比D女睇穿晒...

女人對住D仔仲多過我地男人對住D女(我始終相信呢個係定律黎)
好老實,好視乎佢咩質素

引用:
原帖由 siulong31255 於 2018-1-7 07:20 PM 發表 查看引用來源

哈哈 做愛情專家
我由細到大都係朋友群中的感情顧問。
當我遇上真正令我上心的,我又會問返d 人生閱歷多過我嘅朋友,始終旁觀者清。

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 07:23 PM 發表 查看引用來源

我由細到大都係朋友群中的感情顧問。
當我遇上真正令我上心的,我又會問返d 人生閱歷多過我嘅朋友,始終旁觀者清。
你似係一諗到就會問野既人

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 07:21 PM 發表 查看引用來源

男女角色有不同。
根據男人的天性,越主動越成功,因為敢於追求自己想要嘅嘢,你先至會得到自己最想要的。
男人連自己想點,同要啲乜都唔知,其實都算失敗,最緊要有目標,對人對事都係

引用:
原帖由 siulong31255 於 2018-1-7 07:29 PM 發表 查看引用來源

你似係一諗到就會問野既人
唏.....唔係果d隨口問呀,係直情開個case study問,我唔係咁容易對人上心

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 07:39 PM 發表 查看引用來源

唏.....唔係果d隨口問呀,係直情開個case study問,我唔係咁容易對人上心
係好認真地開唔止一個專題,詳細歸納各方專家意見,全面具體而詳細地探討分析

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 07:39 PM 發表 查看引用來源

點解我唔係咁諗既@@你係到8個鐘 食晚飯未呀

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 07:38 PM 發表 查看引用來源

男人連自己想點,同要啲乜都唔知,其實都算失敗,最緊要有目標,對人對事都係
我都遇過呢d 男人,我一般唔會理會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆