上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.8k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-5 08:26 PM 發表 查看引用來源

唔會。而家咁涼,夏天難講。所以話冬天係減肥好季節。
Ohhhh我咩已經過咗減肥黃金時間囉~~. :')

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-5 10:38 PM 發表 查看引用來源

即係有過去?
我都想知,何謂有經歷的女人?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-5 10:50 PM 發表 查看引用來源

做運動最好,但最難係堅持
堅持真係好難,我舊年傷病咗差不多一年,所以就連之前做開的簡單運動都要放棄,宜家要再pick up番,真係要有十億的恆心先得。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-5 11:31 PM 發表 查看引用來源

堅持真係好難,我舊年傷病咗差不多一年,所以就連之前做開的簡單運動都要放棄,宜家要再pick up番,真係要有十億的恆心先得。
加油呀師妹
咁不如慢慢由散步當做pick up?每日放工早兩個站落車急步行返屋企?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-5 11:31 PM 發表 查看引用來源

我覺得開始係最難,當習慣了就會好d,但早排天氣唔好我都懶晒。
師姐以前有做開,pick up番應該唔難,加油呀!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-4-5 10:33 PM 發表 查看引用來源

什麼是「有經歷的女人」?
小弟幫Sam哥補充一句:

「有經歷的女人」最好也是「有經期的女人」。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-5 09:51 PM 發表 查看引用來源

型爸腹肌肯定好勁啊!
勁! 不過面頭層脂肪遮晒。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-5 09:50 PM 發表 查看引用來源

家務還需繁忙嗎?
還好有工人姐姐打理。

睇左SAM師兄既update,師兄不如update快D.令人心急得黎想快D知女主角係點樣添,HAHA......

大家趁天氣仲涼,的起心肝啦快D.
講真,我幾鐘意流汗既感覺,其實幾舒服呢.大家加油,唔好搵籍口~~~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆