上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 15:48 發表 查看引用來源
咁而家呢?
而家多數T-BACK + 薄紗上衣

你老婆呢..有咩戰衣啊...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 03:47 PM 發表 查看引用來源

唔係架咩? 係點樣架?:smile_41:
:smile_40:
朕今晚返去搵圖比你睇呀下

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-16 03:47 PM 發表 查看引用來源

好好笑!佢接受唔到自己俾人拒絕
以為自己是最好的?
真係唔知, 但條友都幾廿歲人 有無腦架:smile_55::smile_55::smile_55:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 15:49 發表 查看引用來源
係咪即係細碼圍裙:smile_03::smile_03::smile_03:
哈哈哈...係唔係BB圍裙啊...
圍裙又真係未試過哦.

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 15:51 發表 查看引用來源
真係唔知, 但條友都幾廿歲人 有無腦架:smile_55::smile_55::smile_55:
身體同腦袋唔一定成正比架..

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 03:46 PM 發表 查看引用來源

搵食咪搵食, 做咩要扮清高?!
以為講完自己唔係隨便 唔係玩家 就過到關架啦?
個腦咪又係裝屎:smile_45:
直按話搵食無咁嬲嬲豬:smile_o01:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 03:46 PM 發表 查看引用來源

搵食咪搵食, 做咩要扮清高?!
以為講完自己唔係隨便 唔係玩家 就過到關架啦?
個腦咪又係裝屎:smile_45:
直按話搵食無咁嬲嬲豬:smile_o01:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 03:49 PM 發表 查看引用來源

係呀:smile_45:引板呀:smile_44:
唔係掛.....:smile_o04:咁GA咩....

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 03:48 PM 發表 查看引用來源

我信溝女/食女..得兩個方法..
一係用錢...二係用時間..
二者合一..無敵...
無錢我都ok, 只要上進就ok了:smile_o06:
有時間陪我就最好啦:smile_o13:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 03:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈...係唔係BB圍裙啊...
圍裙又真係未試過哦.
圍裙我有AR...煮飯時我都著GA....不過男裝:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆