上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.3k

引用:
原帖由 aman0099 於 11-7-2016 12:14 AM 發表 查看引用來源
SUPPORT下先 師姐BODY好正啊
多謝支持

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-11 00:07 發表 查看引用來源

E 想玩野先,哈哈。。

不過,我都相信好多師兄都會做做下出吾到,繼而軟番�。。:smile_o10:
咁要睇下對手係邊個laaa
對住師姐你, 就好難軟wor xd

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-10 07:21 PM 發表 查看引用來源
休息時我又:smile_o09:錫下E�lin頭, 奶下佢耳仔同頸,佢又揸下我波,互相挑大家,玩玩下大家都攰到瞓咗。突然bf打電話嚟:smile_o14:,我同E都醒咗:smile_o08:,甘我就:smile ...
咁L刺激呀😍 事後bf 有無追問

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-11 00:09 發表 查看引用來源

最識玩我。。。似D喎
咁你都即刻騎返佢轉頭laa
我試過咁玩個女仔, 之後反俾人騎住un 爆左

最撚正就係一邊屌 佢一邊聽緊電話,好撚正

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-10 07:21 PM 發表 查看引用來源
休息時我又:smile_o09:錫下E嘅lin頭, 奶下佢耳仔同頸,佢又揸下我波,互相挑大家,玩玩下大家都攰到瞓咗。突然bf打電話嚟:smile_o14:,我同E都醒咗:smile_o08:,甘我就:smile ...
個情節好正,..曾經都會幻想呢D情況..
但首先要係同我搞果個有另一半先得:smile_o08:

樓主真會玩同享受

點解有D似AV情節?=-=不過好正

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-11 00:07 發表 查看引用來源

E 想玩野先,哈哈。。

不過,我都相信好多師兄都會做做下出吾到,繼而軟番嘅。。:smile_o10:
真係會9痛啊

引用:
休息時我又:smile_o09:錫下E嘅lin頭, 奶下佢耳仔同頸,佢又揸下我波,互相挑大家,玩玩下大家都攰到瞓咗。突然bf打電話嚟:smile_o14:,我同E都醒咗:smile_o08:,甘我就:smile ...
開心死:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆