上一頁下一頁
發新話題

當冰遇上火 updated: #949 p.64 終於知原因,#407 p.28,#91 p.7

收藏  |  訂閱
1.3k  30.2k

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-24 05:39 PM 發表 查看引用來源
黃金5秒試過,真係爽到不得了,明明已經射完,
條女問我:你想唔想即刻口爆多次?
我:邊有可能呀,妳睇得AV多呀!
跟住佢即刻就含,真係俾佢口爆多次,之後唱咗首
"妳是如此的難以忘記"俾佢聽:loveliness ...
未經歷過,太不可思意啦

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-24 05:19 PM 發表 查看引用來源

都係架,而且我妹妹窄,鯉魚咀,潮吹,多水夠玩啦

多水真係好好玩,咁樣玩69先真正交流到,
辣妹等我唱返首"長流不息"俾妳聽吖

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-24 05:50 PM 發表 查看引用來源
多水真係好好玩,咁樣玩69先真正交流到,
辣妹等我唱返首"長流不息"俾妳聽吖
唔係細水長流咩哈哈

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-24 05:43 PM 發表 查看引用來源

含落個龜頭度會痺又爽即刻可以硬到黎多次,佢爽我都爽有咩所謂

聽到辣妹妳咁講真係好窩心,
妳這種女生真係要做老婆咁錫啦,寵啦,關心啦
同每晚都要做個深入嘅親善探訪,好好咁"溝通""溝通"下

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-24 05:54 PM 發表 查看引用來源

唔係細水長流咩哈哈

辣妹妳咁都叫細水長流
同妳69好易變咗去衝浪咁,成面都係水呀哈哈
所以長流不息啱妳多啲:smile_30:

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-24 05:36 PM 發表 查看引用來源

點解咁講呢

因為你可以為你喜歡既男人做這麼多的事

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-24 05:43 PM 發表 查看引用來源
Josh 兄,其實我都係咁想⋯架,只不過我個人較為慢熱,所以先欣賞啫:smile_30:
竟然係同道知音???
好嘢極品當然係較受歡迎啊!

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-24 05:39 PM 發表 查看引用來源
黃金5秒試過,真係爽到不得了,明明已經射完,
條女問我:你想唔想即刻口爆多次?
我:邊有可能呀,妳睇得AV多呀!
跟住佢即刻就含,真係俾佢口爆多次,之後唱咗首
"妳是如此的難以忘記"俾佢聽:loveliness ...
k兄竟然都試過如此夢幻的超凡快感?想借問聲,原理是否和連環炮異曲同工呢?

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-24 05:54 PM 發表 查看引用來源

唔係細水長流咩哈哈

人潮裡跌蕩,未抽空細看,這個夢可會仍未變樣……
一首會打動我心靈的歌……

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-24 05:59 PM 發表 查看引用來源
聽到辣妹妳咁講真係好窩心,
妳這種女生真係要做老婆咁錫啦,寵啦,關心啦
同每晚都要做個深入嘅親善探訪,好好咁"溝通""溝通"下
請記著,辣辣係人見人愛啊……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆