上一頁下一頁
發新話題

人妻小妹記事(新#1138 P76, 舊睇#1)

收藏  |  訂閱
1.2k  119.3k

引用:
原帖由 chifongc 於 2014-12-1 07:03 PM 發表 查看引用來源
冇用香水唔代表冇香味架Ma
多謝你誇獎...

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-1 09:40 PM 發表 查看引用來源

狗仔係我老公至愛...
咁係咪妳最愛?? 或妳最愛乜體位??

引用:
原帖由 yhwh 於 2014-12-2 12:48 AM 發表 查看引用來源

咁係咪妳最愛?? 或妳最愛乜體位??
狗仔我ok啦, 唔抗拒

不過我愛坐蓮...:smile_o05:

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-2 01:05 AM 發表 查看引用來源

狗仔我ok啦, 唔抗拒

不過我愛坐蓮...:smile_o05:
聖誕有無諗住外出旅行呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-12-2 01:09 AM 發表 查看引用來源
聖誕有無諗住外出旅行呀:smile_40:
plan左去歐洲一國

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-2 01:31 AM 發表 查看引用來源

plan左去歐洲一國
玩幾多日呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-12-2 01:35 AM 發表 查看引用來源
玩幾多日呀:smile_40:
兩星期... 造人計劃, 今次要搞出人命...:smile_o05:

Miss 咁妳要坐爆妳老公啦

一個星期公幹終於結束,飛機7點幾到香港, 老公去左機場接我

回家途中, 佢一隻手開車, 另一隻手已經系我大腿上來回掃左好多次, (其實我事前已經準備好,落左飛機後就換左條闊D短褲), http://s48.photobucket.com/user/tbwife2013/media/Mobile%20Uploads/2014-11-30_8_mr1417458510983_zpseq5hqt9y.jpg.html
佢當然有伸手入下面摸左好多次,坐左十幾個鐘頭有D, 同我已經有兩個星期冇得做(一個星期M,一個星期公幹), 我冇阻止佢守身”, 而且好enjoy, 都懶埋旁邊D車有冇人見到

返到屋企, 沖完涼爬左系床到打電話向屋人遂一報平安, 當我同我個妹講電話話時, Hubby已經對掹開我件睡衣, 我成個胸即刻突左出黎, 一隻手揸我個胸, 另一手就捽我個lin,我忍住唔出聲, 其實已經濕濕地繼續同亞妹講電話, 老公見我冇反抗就除左我條底底, 伸手入我下面摷, 然後系我耳邊講睇你可以講得幾耐”… 講完佢就立刻插左兩隻手指入下面, 又打圈又前後前後咁指插我,我感覺到佢隻手指系入面撩我果時我下面發熱, 之後聽到水集集聲, 已經應唔到我個妹, 只可以答....” … 我老公隻手指再加快速度到, 前後前後咁插我, 最後我忍唔到左一聲, 噴左好多水出場黎, 潮吹左, 老公一手同一被都係水小妹問我做乜左一聲, 我只好話撞到嘢, 我老公見我地冇收線就行動升級

我一直爬系床, 佢就壓住我, 將條嘢直接插入我下面, 第一下插得好大力好深,可能有兩星期冇插過, 有少少痛, 但冇時間俾我叫痛, 我就已經進入狀態, 佢兩隻手禁住我個pat, 一味前後前後咁堆, 我拎住電話發出左吾吾, 佢知道我開始頂唔住, 就開始用腰力不停咁打圈插我, 我真係頂唔順, 我同小妹話holdhold, 我一放低就即刻嗌左出黎, 我將佢對手放係我對胸到, 叫佢揸我, 我掹開d我個pat, 再俾佢插入d, 佢每下插得好入好深, feel到佢頂到我子宮, 我勁high, 不停咁叫, d水不停咁流出黎, 我仲聽到佢碌嘢每下撞入黎d卜卜聲

老公猛烈咁插左五分鐘左右,我拎返起個電話同小妹講左兩句, 示意叫佢繼續插, 佢就換左個男上姿態, 要睇住我一邊講電話, 一邊插我, D拍拍好大聲, 我都唔理個妹聽唔聽到, 總之就好high, 成個腦一片空白, 小妹講d, 我都係答哦哦,feel到入面開始熱, 估佢差唔多要射, 我就跪系地度, 放低部電話係地, 個口含住佢個龜頭, 用兩隻手幫佢chok, 最後佢禁住我個頭, 射左一大堆又熱又杰既精住我口,D仲流左出黎口角high… 好滿足我清潔完拎返起部電話, 小妹已經收左線, 唔知佢有冇聽到D聲呢….

引用:
原帖由 yhwh 於 2014-12-2 01:56 AM 發表 查看引用來源
Miss 咁妳要坐爆妳老公啦
哈哈, 今次係我有求於佢, :smile_o05:

佢一定玩狗仔多....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆