上一頁下一頁
發新話題

處女被破處的一夜情丫 (完), (Part 2 p.34)(Part 3完 p. 40)(相p. 10, 23, 29, 40)

收藏  |  訂閱
839  379.6k

引用:
原帖由 babyqueens 於 2012-6-4 12:04 AM 發表 查看引用來源
Part 3 and it is the finial part!
上次講到佢咁住我啦...
佢咀咀下之後放開左佢咁住我ge兩隻手, 但係就攬到我實一實
之後我好似開始冇抗拒佢啦..佢就問我鍾唔鍾意; 舒唔舒服?
我當時個腦用唔到, 唔識反應
之後 ...
好厲害哦。。。第一次可以搞三次。。

身材好好~~~:smile_o12:
讚~~~

wow too ging

再幫 BABY 推推先 :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 babyqueens 於 2012-6-4 12:04 AM 發表 查看引用來源
Part 3 and it is the finial part!
之後 ...
是不是打真軍呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 babyqueens 於 2012-6-4 06:06 PM 發表 查看引用來源你咪好男人lor!!!
我有提出過要求架、佢唔比我都無再免强

引用:
之後 ...
係唔係應該話你慘呢@@

引用:
原帖由 babyqueens 於 2012-6-4 06:12 PM 發表 查看引用來源
其實有少少...
then how to say... let it be....:smile_39:

引用:
原帖由 babyqueens 於 2012-6-4 06:09 PM 發表 查看引用來源
應該都可能冇啦...
我仲有一個比人搞唔成ge經歷, 可以寫ge...
can you share it in here??
looking for your update!!!

baby 返學未。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆