上一頁下一頁
發新話題

空虛寂寞大反彈之情挑戇直男!!!

收藏  |  訂閱
3.2k  79.9k

巧唔巧食.......都要睇口味既
里下下凸住晒喎, 金天 :smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-10-10 04:41 PM 發表 查看引用來源
有時,好睇胡巧食架,姐姐!

引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-10-10 04:40 PM 發表 查看引用來源
好易撞牆死架喎
而家未 block, 再黎就可能 block架啦喎
佢唔要你,block唔block有分別?
唔搵即係放棄?
放棄即係無?

引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-10-10 04:42 PM 發表 查看引用來源
巧唔巧食.......都要睇口味既
里下下凸住晒喎, 金天 :smile_30::smile_30:
最好又好睇又好食啦~:smile_30:

禾........pm 你 XD
引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-10 04:43 PM 發表 查看引用來源

佢唔要你,block唔block有分別?
唔搵即係放棄?
放棄即係無?

引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-10-10 04:33 PM 發表 查看引用來源
禾凸然有個問題想問.....又唔想轉版

究竟一個女仔, 叫一個男仔唔好搵佢
係口不對心, 定係真架呢 XDDD
ching 我答得嗎?

senario 1 (如果你偷食給她發現): 係真的
senario 2 (如果你只係唔記得佢生日個類小): 返去認衰吧:smile_35:

2樣都唔係, 新識的
:smile_30::smile_30:
THX
引用:
原帖由 純情鵪鶉仔 於 2011-10-10 04:46 PM 發表 查看引用來源

ching 我答得嗎?

senario 1 (如果你偷食給她發現): 係真的
senario 2 (如果你只係唔記得佢生日個類小事): 返去認衰吧:smile_35:  

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-10 04:42 PM 發表 查看引用來源

同一時間最多咪五個:smile_40:
位置:smile_41:

引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-10-10 04:47 PM 發表 查看引用來源
2樣都唔係, 新識的
:smile_30::smile_30:
THX
新識都叫你唔好搵佢:smile_41:

你給我試下

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-10 16:23 發表 查看引用來源

黎到呢到,我地點首歌先...

回憶過去痛苦的相思忘不了
為何你還來撥動我心跳
愛你怎麼能了
今夜的你應該明暸
緣難了 情難了

http://youtu.be/J-vaI4lBE44]http://youtu.be/J-vaI4lBE44
哈哈,慌死我個心唔痛,整多兩野:smile_o01:

我話 10/f 跳樓可能死唔去, 你使唔使試下? :smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 純情鵪鶉仔 於 2011-10-10 04:53 PM 發表 查看引用來源

新識都叫你唔好搵佢:smile_41:

你給我試下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆