上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.5k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-5 10:27 AM 發表 查看引用來源
正常第一晚最少兩鑊,你得一次佢應該唔夠皮:smile_30:
你當人家糸cp女女呀?話曬Y仔表面上糸:「正淫君子」

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-5 10:31 發表 查看引用來源

又或者佢帶埋家人來見你
原來佢老家有俗例,做咗第一次就要傾酒席啦:smile_35:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-5 10:32 AM 發表 查看引用來源
椰子妺話(你當我係咩,三幾百 )
禾要20圍+5萬禮金

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-5 10:34 發表 查看引用來源

齌坐都要三百啦,y仔過夜喎

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-5 10:37 AM 發表 查看引用來源
齌坐都要三百啦,y仔過夜喎
今晚食飯後再諗啦....不想過夜了

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-5 10:36 AM 發表 查看引用來源

禾要20圍+5萬禮金
死仔包你巧想我節分咩?:smile_o14:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-5 10:34 AM 發表 查看引用來源

我外表書文....床上好仁...:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-5 11:09 AM 發表 查看引用來源
死仔包你巧想我節分咩?:smile_o14:
5係禾想:smile_13: 係椰妹想:smile_o05: 人地思想好傳统的:smile_o06:

昨晚......秘書深夜來訪.......她哭了.....
有人追求.....你還是這模樣???
你的心在那???
你早知道的...
那就是了.....我.....怕什麼???
你還在想她.....是嗎???
..........
要不我給你再多一次機會,好嗎???完成這個計劃.....足夠我們以後的生活.......我們立即飛返MC......再也不回來.......我相信....你不在香港會好一點.....要是你再這樣子.....我就去台灣好了.......
我以為....你會比她成熟.....全世界都知道......我跟你一起了......我亦開始.....投入我們之間的感情......在我最痛的時候.......你放棄所有.......跟我跑了....我也感到你對我的認真.......不要老是糾纏在這個問題上.....好嗎???
你就明知道......我太愛你......我對你.....就等同......你對她.....是嗎???

說完......回房睡了.......

今早起來..........好像沒有發生過任何事一樣.......還煮了早餐......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-5 11:11 發表 查看引用來源
我外表書文....床上好仁...:smile_o05:
係……撕开黎聞…:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆