上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.9k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-20 02:08 PM 發表 查看引用來源

有咩好喊呢? 細兜d茅咁辛苦麻~~:smile_o01:
就係太細條....所要喊左出泥:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 02:08 PM 發表 查看引用來源
典呀? 老青....後生時以為自己好勁但宜家d後生仔更犀利
你講緊禾呀?唔巧貢啦...禾會驕傲架...:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 02:10 PM 發表 查看引用來源
就係太細條....所要喊左出泥:smile_o08:
:smile_o08: ....90後既實力不容忽視...

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 02:04 PM 發表 查看引用來源

我唔係亂射架...睇準先射...百發百中...子彈巧貴架...:smile_o05:
你個仔幾大呀?:smile_o04:
快16啦....但你醒過佢巧多

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 02:11 PM 發表 查看引用來源
邊方面先?咁你呢個做老豆既...要帶個仔去見識下架嘛...講真...呢D野...遲早要接觸架啦...:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 02:08 PM 發表 查看引用來源
典呀? 老青....後生時以為自己好勁但宜家d後生仔更犀利
長江後浪呀~:smile_30:

17才就去叫g~~禾17才都係去襟鐘仔咋~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 02:10 PM 發表 查看引用來源

你講緊禾呀?唔巧貢啦...禾會驕傲架...:smile_o05:
你坦白講....你有幾長?..有幾粗? 總共食過多少件?  有冇同女口交過?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 02:11 PM 發表 查看引用來源
佢又醒過龍呢~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-20 02:13 PM 發表 查看引用來源

失敬失敬...:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-20 02:13 PM 發表 查看引用來源

我17歲時淨係溝女.....打死都唔敢叫G

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆