上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.2k

呢排......出去玩多........sn........仁k.......都去了.......其他師兄......都說我變了.............

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 23:59 發表 查看引用來源
我明天和女友到中山.....珠海玩.......唔知見唔見到老闆你???
中山邊度呢:smile_44:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-10 00:01 發表 查看引用來源

好好多.....人........也放鬆了.......覺得再無野放在心中.....
任何可以放低過去嘅方法都試下

請問,呢個帖係比人分享沉船事件 or 只是吹水區而已:smile_41:

引用:
原帖由 Patrick0232 於 2010-7-10 08:24 AM 發表 查看引用來源
請問,呢個帖係比人分享沉船事件 or 只是吹水區而已:smile_41:
早呀兄弟:smile_38: 週末又可以放鬆心情去wet了 其實兩樣刀係.你有沉船故事:smile_41:如有說來聽聽

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-10 09:43 AM 發表 查看引用來源

早呀兄弟:smile_38: 週末又可以放鬆心情去wet了 其實兩樣刀係.你有沉船故事:smile_41:如有說來聽聽
宜家寫緊都幾長,又唔太算沉船,但我唔想响正版出報告,費事比人插

引用:
原帖由 Patrick0232 於 2010-7-10 10:48 AM 發表

宜家寫緊都幾長,又唔太算沉船,但我唔想响正版出報告,費事比人插
你好.......等待你的故事.......大家一同分享......

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-7-10 12:40 AM 發表
中山邊度呢:smile_44:
都未知啊......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-10 10:54 AM 發表 查看引用來源

都未知啊......
去中山,石岐佬吃飯啦,波羅包好正,乳甲可以

引用:
原帖由 Patrick0232 於 2010-7-10 10:48 AM 發表 查看引用來源

好的 等待你的故事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆