上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.1k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-8-2 12:55 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~師父.....你得O既~~:smile_40:
我而家邊有得浦丫....
個細女一歲未夠....
想玩都難喇~~:smile_39:
哈哈,老啦,收晒山,我個女岩岩三歲,今年搞入學,煩到呢,真係幾懷念以前既日子

引用:
原帖由 jackma49 於 2010-8-2 12:58 PM 發表 查看引用來源

哈哈,老啦,收晒山,我個女岩岩三歲,今年搞入學,煩到呢,真係幾懷念以前既日子
有仔女就預左冇得玩架啦~~又要等個女大....
到時又老D LU~~:smile_39:

引用:
原帖由 delpieho 於 2010-7-31 08:21 AM 發表 查看引用來源

又真係幾似喎 頂丫.............連身型都似 哈哈
似哩..一樣咁姣~~:smile_47:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-8-2 02:04 PM 發表 查看引用來源

有仔女就預左冇得玩架啦~~又要等個女大....
到時又老D LU~~:smile_39:
算啦...都預左嫁啦...所以幾時都話..”後生唔玩等幾時”..

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-2 06:49 PM 發表 查看引用來源

算啦...都預左嫁啦...所以幾時都話..”後生唔玩等幾時”..
有時就係架喇...有得玩o個時又唔係好想玩...
到冇得玩o個時又好恨去玩,,,

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-8-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

有時就係架喇...有得玩o個時又唔係好想玩...
到冇得玩o個時又好恨去玩,,,
就係囉...而家我真係唔係幾想去玩....(一半有苦衷,一半係自己真係唔想玩)

有得玩都好似被迫咁....

第日冇得玩...又會好想玩......

而家真係有d擔心以後既日子

不過依d都係人生既必經階段....都冇計既....

8月21日威猛哥生日.....

係21號前都唔好叫我去蒲...唔該...........

引用:
原帖由 jackma49 於 2010-8-2 12:58 PM 發表 查看引用來源

下年到我煩.........:smile_o08:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-3 12:59 PM 發表 查看引用來源
8月21日威猛哥生日.....

係21號前都唔好叫我去蒲...唔該...........
我老虎有機會出席.........

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-3 02:28 PM 發表 查看引用來源

我老虎有機會出席.........
咁大近視:smile_14::smile_14::smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆