上一頁下一頁
發新話題

新新新...徵男性朋友NO SP

收藏  |  訂閱
1.5k  32.0k

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 10-8-2009 00:58 發表 查看引用來源

差唔多哪!:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

妳聽日唔洗返工咩?:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
咁你早D瞓喇
我習慣夜瞓

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-10 12:55 AM 發表 查看引用來源

我真係有誠意識大家架:smile_o05:
我都係.....:smile_o05:
叫糊....去現場打氣先:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 粗麵 於 10-8-2009 01:00 發表 查看引用來源

我都係.....:smile_o05:
叫糊....去現場打氣先:smile_43: :smile_43: :smile_43:
你隻爛賭二,又bet咗咩呀:smile_47:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-10 12:59 AM 發表 查看引用來源

咁你早D瞓喇
我習慣夜瞓
哈哈哈哈哈哈,我都係夜鬼!:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

不過依家要瞓哪,聽朝要早起!

:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 10-8-2009 01:04 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈,我都係夜鬼!:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

不過依家要瞓哪,聽朝要早起!

:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:
sweet dream:smile_o07:

大家都未訓喎~!
唔係要等樓主訓先肯訓咁乖?

引用:
原帖由 chefung 於 10-8-2009 01:13 發表 查看引用來源
大家都未訓喎~!
唔係要等樓主訓先肯訓咁乖?
咁我咪要即刻好乖咁去瞓先:smile_o10:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-10 01:14 AM 發表 查看引用來源

咁我咪要即刻好乖咁去瞓先:smile_o10:
睇下你掛唔掛住我地啦

引用:
原帖由 chefung 於 10-8-2009 01:15 發表 查看引用來源

睇下你掛唔掛住我地啦
掛頂啦:smile_o06:

支持你呀............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆