上一頁下一頁
發新話題

12.24 ~~~~保護CA光豬囡囡‧平安夜狂歡派對~~~~(1225都有團)

收藏  |  訂閱
751  32.6k

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-9-19 01:57 AM 發表 查看引用來源

上次同團長玩到三點幾......:smile_27:
佢平均時間好似都係玩到四點左右噃~~:smile_30:
啦就死得:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-9-19 01:57 AM 發表 查看引用來源

上次同團長玩到三點幾......:smile_27:
佢平均時間好似都係玩到四點左右噃~~:smile_30:
正吖! 我都鍾意玩夜D!
我諗食左飯先飲酒嘅話戰鬥力應該唔會好似上次去cp咁易醉...人生第一次飲醉就係0個次

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-9-19 01:55 AM 發表 查看引用來源

我諗要7點幾起身先趕得切返工呀!
8點都得嘅:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-9-19 02:01 AM 發表 查看引用來源
8點都得嘅:smile_30: :smile_30: :smile_30:
8點先起身就無時間執多Q啦

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-9-19 02:02 AM 發表 查看引用來源

8點先起身就無時間執多Q啦
有力有時間先諗啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-9-19 02:01 AM 發表 查看引用來源

正吖! 我都鍾意玩夜D!
我諗食左飯先飲酒嘅話戰鬥力應該唔會好似上次去cp咁易醉...人生第一次飲醉就係0個次
我之前都好早就走.....有時十二點幾有時兩點....因為我會去sn過夜...太夜啲囡收哂工...
上次酒店過夜....就玩到三點幾...跟住仲陪個師兄去sn睇囡....果然三點幾無乜囡...
睇完返到酒店四點.....:smile_27:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-9-19 02:04 AM 發表 查看引用來源
有力有時間先諗啦:smile_30: :smile_30:
玩完早起身咁辛苦, 仲辛苦過擔泥呀

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-9-19 02:08 AM 發表 查看引用來源

玩完早起身咁辛苦, 仲辛苦過擔泥呀
所以我都係要孖DAY....第二日放假先去玩......:smile_o06:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-9-19 02:06 AM 發表 查看引用來源

我之前都好早就走.....有時十二點幾有時兩點....因為我會去sn過夜...太夜啲囡收哂工...
上次酒店過夜....就玩到三點幾...跟住仲陪個師兄去sn睇囡....果然三點幾無乜囡...
睇完返到酒店四點.....:smile_2 ...
我只係去過3次ca, 3次都係酒店過夜, 平均大約都3點幾4點先返到酒店

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-9-19 02:11 AM 發表 查看引用來源

我只係去過3次ca, 3次都係酒店過夜, 平均大約都3點幾4點先返到酒店
之前都係SN過夜....

依家諗住酒店過夜....第二日再去SN......:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆