上一頁下一頁
發新話題

@@@@@我想結婚, 徵女朋友@@@@@

收藏  |  訂閱
1.2k  28.2k

引用:
原帖由 mwngcarol 於 2009-6-30 11:28 PM 發表 查看引用來源
我又返黎啦  推下先^^
carol:smile_38:
咁夜呀:smile_38:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-30 11:25 PM 發表 查看引用來源

嘩...一齊住呀:smile_41:
你好岩老闆呀
係大家姐兩個係到住......其他果d星期六先會返黎玩......最細個baby得六個月大

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-30 11:31 PM 發表 查看引用來源

係大家姐兩個係到住......其他果d星期六先會返黎玩......最細個baby得六個月大
哦...而家我家都有3個小朋友...好多時都係我女整到佢地...所以我返屋企成日都比人捉住話我:smile_27:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-30 11:35 PM 發表 查看引用來源

哦...而家我家都有3個小朋友...好多時都係我女整到佢地...所以我返屋企成日都比人捉住話我:smile_27:
:smile_13:其實咁都無計仔....所要要同小朋友溝通多d...因為小左溝通小朋友大過左好易會學壞:smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-30 11:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:其實咁都無計仔....所要要同小朋友溝通多d...因為小左溝通小朋友大過左好易會學壞:smile_13:
唉...我知...唔識講:smile_27:

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-30 11:39 PM 發表 查看引用來源

唉...我知...唔識講:smile_27:
:smile_13:不過你返工辛苦有時當然想有私人空間...總之你要takecare呀:smile_38:

引用:
原帖由 Kingofeater 於 2009-6-26 11:40 AM 發表
我係樓主 <Kingofeater> 今年31歲, 175cm, 70KG. 我有車有屋

想徵女朋友

年齡要18歲以上

請各位不要係板上留 MSN 比我!! 你地 PM 我
樓主條件好好wor... 實搵到ge..俾心機

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-6-30 11:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:不過你返工辛苦有時當然想有私人空間...總之你要takecare呀:smile_38:
我會架啦

引用:
原帖由 lovecaclove 於 2009-6-30 11:50 PM 發表 查看引用來源

我會架啦
不過家下呢d天氣時勢好易病:smile_39:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-30 11:48 PM 發表 查看引用來源
樓主條件好好wor... 實搵到ge..俾心機
佢會架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆