上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 >>第3回(代開)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.5k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-22 04:30 PM 發表 查看引用來源

邊有兩日呀.....係星期日無上黎姐....:smile_o06:

咩病呀........仲有冇事....:smile_o03:
又唔知人地等你門喎:smile_45:

我發燒呀:smile_13:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-22 04:31 PM 發表 查看引用來源

又唔知人地等你門喎:smile_45:

我發燒呀:smile_13:
有冇睇醫生..........:smile_13:

咁家下仲有冇燒呀:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-22 04:34 PM 發表 查看引用來源

有冇睇醫生..........:smile_13:

咁家下仲有冇燒呀:smile_o06:
小小啦
放左工即刻回家瞓教:smile_13:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-22 04:35 PM 發表 查看引用來源

小小啦
放左工即刻回家瞓教:smile_13:
使唔使爸爸接妳收工呀.....:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-22 04:36 PM 發表 查看引用來源

使唔使爸爸接妳收工呀.....:smile_o06:
你0係屋企等我好過喇...唔好又走左去玩呀:smile_13:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-22 04:37 PM 發表 查看引用來源

你0係屋企等我好過喇...唔好又走左去玩呀:smile_13:
好啦.........走果時小心d 呀.....:smile_o06: :smile_o06: :smile_o09:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-22 04:39 PM 發表 查看引用來源

好啦.........走果時小心d 呀.....:smile_o06: :smile_o06: :smile_o09:
我病病呀
你唔好錫我喇:smile_13:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-22 04:40 PM 發表 查看引用來源

我病病呀
你唔好錫我喇:smile_13:
唔緊要......我抵抗力強.......:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-22 04:42 PM 發表 查看引用來源

唔緊要......我抵抗力強.......:smile_o06:
咁一陣你抱抱埋我喇

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-22 04:43 PM 發表 查看引用來源

咁一陣你抱抱埋我喇
抱住妳氹妳訓覺覺豬...................:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆