上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  22.3k

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 02:30 PM 發表 查看引用來源

你係:smile_41: :smile_41:
妳以前係唔係在將軍澳番工架?:smile_o06:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 03:28 PM 發表 查看引用來源
你老花就用放大鏡啦!:smile_53:
傷神架用放大鏡............

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 03:29 PM 發表 查看引用來源

咁你唔好睇囉
家陣係咪比小小意見唔得架...............

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 [url=space.php?uid=902700]takmon[/url] 評分。引用:
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥 :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

發表時間: 2009-6-20 09:43 AM
所在論壇: [url=forumdisplay.php?fid=9]成人徵友區[/url]
所在主題: [url=viewthread.php?tid=9879758&page=5#pid209072932]幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........[/url]

評分分數: 基本分數 -18
操作理由: 灌水

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 03:51 PM 發表 查看引用來源

家陣係咪比小小意見唔得架...............
得:smile_35:
意見接受, 態度照舊係本姑娘既一貫宗旨

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-6-23 03:57 PM 發表 查看引用來源
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 takmon 評分。引用:17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥
17 哥 :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
發 ...
咁都扣分...佢地shortshort架.........

引用:
原帖由 terryse 於 2009-6-23 03:46 PM 發表 查看引用來源

你認錯人啦
本姑娘未去過tko做野架

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 03:58 PM 發表 查看引用來源

得:smile_35:
意見接受, 態度照舊係本姑娘既一貫宗旨
唔怪得你份人無進步啦..........

我想搵下個重點係邊處都未搵倒.....

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 03:59 PM 發表 查看引用來源

咁都扣分...佢地shortshort架.........
仲係搵番三日前0既 POST :smile_30:

引用:
原帖由 terryse 於 2009-6-23 03:46 PM 發表 查看引用來源

係堆填區入面住架佢.......... .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆